Euro 37,01 %0,13
Dolar 34,25 %-0,05
Sterlin 44,33 %0,16
Altın 3.002 %0,33

TEB Bankası Kesenin Ağzını Açtı! Kimliğinizle Beraber Bankadan Başvuranlara 15.000 Lira Veriyor!

TEB, müşterilerine sunacağı kampanya ile gündeme geldi. 15 bin TL'lik hediye çeki için hangi şartlar karşılanmalı. Pek çok kişinin 15 bin TL kazanmak için araştırma yaptığı biliniyor. TEB, Hepsiburada çeki için çekiliş düzenlemekte. Kimlerin çekilişe hak kazanacağı ise açıklandı...

teb bankası kredi
Google News

TEB, yeni kampanyası ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kampanyanın 31.01.2022 ile 3.04.2022 tarihleri arasında olduğunu belirtelim. 15 bin TL'lik çek ile birlikte Hepsiburada hediye çeki kazanabilirsiniz. Kimlerin katılım hakkı elde edeceği ise merak edildi. Çekilişe katılmak için belirli şartları karşılamanız gerekiyor. Sonrasında sizler de kampanyaya katılabilir ve talihliler arasında yerinizi alabilirsiniz.

 15 bin TL Hediye Çeki!

TEB'in vereceği 15 bin TL Hepsiburada çeki büyük dikkat çekti. Bu çekin sahibi olmak isteyen çekilişe nasıl katılacağını merak etmeye başladı. Bu nedenle çeşitli sorular soruluyor. Yalnızca bu çek değil aynı zamanda binlerce liralık hediyeler de bizzat müşterilere verilecek. Dolayısıyla sizlerin ilk başta TEB müşterisi olmanız gerekiyor. Bankanın düzenlediği çekilişte bu şartın karşılanması oldukça önemli.

TEB Müşterisi Olmalısınız!

Çekilişe katılım hakkı elde etmek için TEB müşterisi olmalısınız. TEB'in mobil uygulaması üzerinden giriş yaptığınız takdirde çekiliş hakkı elde edeceksiniz. Daha sonra çeşitli bankacılık işlemleri ile daha fazla hak sahibi olabiliyorsunuz. Döviz alım-satım, EFT, havale, FAST, fatura ödeme, kredi kartı ve kredi başvurusu ve onayı gibi işlemlerle fazladan çekiliş hakkı kazanmak sizin elinizde.

<