Euro 37,16 %0,05
Dolar 34,28 %0,18
Sterlin 44,50 %0,00
Altın 3.005 %-0,21

TCMB Faiz Açıklamasını Yaptığında Dolarda Ciddi Oranda Düşüş Olacağı İddiaları Açıklandı!

TCMB'nin en kısa sürede faiz açıklaması yapması bekleniyor. 23 Haziran Perşembe günü Para Politikası Kurulu toplanacak ve toplantı sonuçlarını açıklayacak. Peki ya faizler için nasıl bir karar verilecek? Dolar ve Euro fiyatı bir anda yükselecek mi merak ediliyor.

dolar ve euro
Google News

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 23 Haziran 2022 tarihinde zam açıklaması yapacak. Perşembe günü saat 14.00'taki toplantıyla birlikte faizlerle ilgili verilecek kararı öğreneceğiz. Pek çok kişinin yakından takip ettiği faiz kararında nasıl bir sonuç çıkacak ve beklentiler neler?

Dolar Borcunuz Var İse Dikkat!

Dolar borcu olanların bu noktada dikkat etmesi gerekiyor. Çünkü doların artması ile dolar üzerinden borç edindiyseniz ödemeniz gereken miktar artabilir. Dolayısıyla dikkat etmeniz gerekmekte. Üstelik doların yanı sıra euro ve sterlinde de durumun ne olacağı merakla beklenmekte.

Faizler Kalabilir!

Öte yandan faizlerin 14,00 seviyesinde sabit kalabileceği belirtiliyor. İddialar tamamen bu yönde ve Para Politikası Kurulu çok yakında toplanacak. Toplantı sonuçları ise açıklama ile duyurulacak. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Bakalım doların kaderi nasıl çizilecek? Merak edilen gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız.

<