Euro 37,02 %0,15
Dolar 34,25 %-0,03
Sterlin 44,27 %0,01
Altın 2.997 %0,17

TC Kimlik Numarasının Sonu "0" Olanlar Hesaplarına Paralar Yatmaya Başladı!

850 TL'lik ödeme için büyük gün başladı. Devletin her ay ödediği ödemeler bu ay ne zaman yatırılacak? Bu destekten kimler faydalanabiliyor? Pek çok kişinin merak ettiği nakdi yardıma ilişkin detaylar paylaşıldı. TC kimliğinizin son numarasına göre verileceği belirtildi. İşte devlet ödemesiyle ilgili detaylar...

Para Logo
Google News

Devlet, düzenli olarak yaptığı ödemeleri TC. Kimlik son numarasına göre yatırmakta. Tarihe göre şekillenecek olacak bu ödemeler, günü gününe yatıyor. Peki Mart ayında hangi tarihte ne kadar ödeme yapılacak? Öğrenciler bu habere çok sevinecek. Mart ayı itibari ile öğrencilere 850'şer TL yatırılmıştı.

KYK Ödemeleri Yaklaştı!

KYK burs ve kredi ödemelerine ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor. Daha önce burs veya kredi için e-Devlet üzerinden başvuru yapanlar, burs kazanamasa bile mutlaka kredi alma hakkı kazanıyordu. Belirli istisnalar dışında pek çok kişiye ödeme imkanı tanındı.

Mart'ta Ne Zaman Ödenecek?

KYK kredi ve bursların ne zaman ödeneceği ise kesinleşti. TC Kimlik numarasının sonu “0” olan öğrenciler 6 Mart'ta ödeme alacak. İlk ödemeyi bu öğrencilerin alacağı belirtiliyor. Sonu“2” olanlar 7 Mart, “4” olanlar 8 Mart, “6” olanlar 9 Mart, “8” olanlar 10 Mart'ta ödeme alacaklar. Dolayısıyla kimlik numaranızın sonu 8 ise 10 Mart'ta ödeme alabilirsiniz. Pek çok kişinin beklediği bu ödeme fırsatı devlet tarafından Ziraat Bankası hesaplarınıza yatırılıyor.

<