Euro 36,96 %-0,07
Dolar 34,25 %0,00
Sterlin 44,50 %0,06
Altın 3.029 %0,06

Tarım Kredi Marketleri Ayçiçek Yağı Fiyatını Düşürdü! Ayçiçek Yağı Fiyatı Yarıya Düştü

Ayçiçek yağı satın almak isteyenlere Tarım Kredi marketlerinden sürpriz haber geldi. Fiyatlar daha da düştü. 11 Ocak 2022 tarihinde ayçiçek yağı kaç TL oldu? Bakliyat ürünlerinde de indirim vardı. Un, pirinç, siyah çay ve nohut gibi ürünlerdeki güncel fiyatlar açığa çıktı. İşte Tarım Kredi market fiyat listesindeki son durum...

Ayçiçek Yağı
Google News

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin kurduğu marketlerde piyasanın daha da altında uygun fiyatlı ürünler satılması hedefleniyor. Hal böyle olunca vatandaşlar Tarım Kredi marketlerde ayçiçek yağı ne kadara satılıyor merak etmekte. Üstelik yalnızca ayçiçek yağı değil, çeşitli bakliyat ürünleri de satışa sunulmakta. Peki 2022 yılı itibariyle 11 Ocak'ta ayçiçek yağı kaç TL oldu? 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatının yanı sıra çeşitli bakliyat ürünlerinin güncel satış fiyatlarını da açıklayacağız.

11 Ocak Ayçiçek Yağı Fiyatı!

Ayçiçek yağının 5 litresi şu an için 105,90 TL'den satılıyor. Anadolu marka olan bu ayçiçek yağını satın almak için sizler de Tarım Kredi marketlerine uğrayabilirsiniz. Pek çok kişinin tercih nedeni olan uygun fiyatlar ve kaliteli hizmet, büyük dikkat çekmekte.

Tarım Kredi Bakliyat Fiyatları

Tarım Kredi marketlerinin açıklamış olduğu bakliyat fiyatları da ortaya çıktı. Ocak ayı itibariyle güncel fiyatlar gözler önüne serildi. 1 Kg un 6,90 TL'ye satılıyor. 2,5 kg Osmancık Pirinç 22,5 TL iken, 1 kg nohut 9,90 TL ve Tiryaki siyah çay ise kilosu 31,90 TL'den satılmakta. Marketlerdeki son fiyat bu şekilde. 11 Ocak itibariyle fiyatların böyle olduğunu ve zam gelmesi halinde değişebileceğini vurgulayalım. Önümüzdeki haftalarda indirim de yapılır mı bilmiyoruz. Gelişmeler olması dahilinde haber olarak paylaşacağız.

<