Euro 37,05 %0,20
Dolar 34,26 %-0,03
Sterlin 44,41 %0,30
Altın 3.004 %0,41

Tam 45 Meslek Grubu İçin Düğmeye Basıldı! Erken Ekmelilik Geliyor..

SGK, onlarca meslek için erken emeklilik fırsatı sunuyor. Yıpranma hakkı ile yıllar öncesinden emekli olmanız mümkün. Peki bunu niçin nasıl bir hamle yapmalısınız? Pek çok kişi güncel gelişmeleri merak ediyor. SGK'nın sunduğu fırsatlara değiniyoruz. Erken emeklilik artık hayal değil.

erken_emeklilik_icin_farkli_yollar_ortaya_cikti_h61328_a0c33.
Google News

45 meslek grubuna verilen emeklilik müjdesi dikkat çekti. Pek çok kişi son dakika gelişmelerini merak ediyor. Peki güncel bilgilere göre hangi meslek grubunda çalışan kişiler emeklilik şansı yakalayacak? SGK'ya göre ağır çalışma koşulları içerisinde olan mesleklerin 60 aydan 8 seneye kadar erken emekli olma şansı bulunuyor. Ekstra primlerle birlikte 8 yıl erkenden emekli olma fırsatını değerlendirebilirsiniz.

Ağır Koşullarda Erken Emeklilik!

Bazı meslekler var ki çalışma koşulları diğerlerine göre daha ağır ve zaman içerisinde çeşitli sorunlara yol açabiliyor. Dolayısıyla bu tarz mesleklerde çalışanlara özel SGK'nın ekstra prim teşviki sağladığı biliniyor. Bu fırsatı değerlendireler ise yıllar öncesinden emekli olabilmektedir. Peki hangi mesleklerde çalışanlar emeklilik konusunda yaş avantajı sağlayacak?

Yıpranma Hakkı ile Emeklilik!

Ağır koşullarda çalışan kişilerin yıpranma hakkıyla birlikte erkenden emekli olabildiğini belirtelim. Emniyet, MİT mensubu, su altında çalışanlar, gazeteciyi, itfaiyeci, madenci, demir çelik sektöründe çalışanların sigorta primi konusunda avantajlı olduğu bilinmekte. SGK erken emekliliğe dair sorularınız var ise sorabilirsiniz.

<