Euro 37,01 %0,11
Dolar 34,23 %-0,05
Sterlin 44,47 %0,06
Altın 3.028 %0,03

Süt ve Süt Ürünlerine İndirim Beklerken Zam Geliyor! İşte Güncel Süt ve Süt Ürünleri Fiyat Listesi!

Çiğ süt fiyatlarına yeni bir zam bekleniyor. En son gelen zamlarla birlikte üretici zammı yetersiz buldu. Üreticilerin açıklaması sonrası gözler Türkiye Ziraat Odaları Birliği'ne çevrildi. Güncel fiyat listesinin Pazartesi güncellenip güncellenmeyeceği merak edildi. İşte gıda fiyatları arasında son durum...

süt ve süt ürünleri
Google News

Süt fiyatlarına gelen son zamlardan sonra Türkiye Ziraat Odaları Birliği'nin yeni bir açıklama yapması daha bekleniyor. Döviz kurundaki düşüşe rağmen fiyatların tekrar yükselme ihtimali dikkat çekti. Market fiyatlarına da yansıyan zamlardan sonra indirim beklenmekteydi. Dolar düştü ancak bazı ürünler henüz indirime girmedi. Peki Türkiye Ziraat Odaları Birliği, yeni bir zam açıklaması yapacak mı?

Üretici Birliklerinden Çağrı!

Üretici birlikler, süt fiyatının yetersiz olduğunu belirterek yeni bir zam talep etti. Bu zam talebinin değerlendirip değerlendirilmeyeceği merak ediliyor. Henüz geçtiğimiz hafta zam gelmiş olmasına rağmen döviz kurundaki değişimin dahi çiğ süt fiyatının düşmesini sağlayamayacağı tahmin ediliyor. Ancak uzun vadede çiğ sütün fiyatı için düşüş yaşanabilir.

8 Aralık'ta Zam Yapılmıştı

İki hafta önce kadar 4,70 TL olan çiğ süte yeni bir zam gelecek mi öğreneceğiz. Kritik açıklamanın bu Pazartesi yapılabileceği ifade edildi. Üretici, maliyetini artırdığı için mevcut çiğ süt fiyatının yetersiz olduğunu savunuyor. Marketteki süt ürünlerine zam gelmesi ile vatandaşların nasıl tepki göstereceği merak edilmekte.

<