SSK ve Bağ-Kur Emeklilerini Sevindiren Haber! Emeklilerin Hesaplarına 1750 TL Yatıyor

SSK ve Bağ-Kur Emeklilerini Sevindiren Haber! Emeklilerin Hesaplarına 1750 TL Yatıyor

Asgari ücretli çalışanlar gibi emeklilerimizde nefesini tuttu. Yeni gelen zamlardan sonra birde promosyon müjdesi verildi. O şartları yerine getirmeyi başaran tüm emeklilerimiz neredeyse kendi maaşları kadar bir promosyon alabilecek. İşte o bankadan gelen müjdeli haber ve detayları...

Emekli vatandaşlara müjdeli haber verildi. Gerekli şartları sağlamayı başaran tüm emeklilerimize karşılıksız 1750 TL emekli maaşının verileceği açıklandı. Emeklilerde büyük bir heyecana sebep olan bu haberin detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.  Peki emekliler bu promosyon kampanyasından nasıl faydalanabilir.

Emekliye karşılıksız 1750 TL promosyon!

Bu promosyondan faydalanmak için yeni emekli olmanıza gerek yok. Promosyon şartlarına göre sadece Emekli sandığı ve Bağ-kur emeklisi olmanız yeterli. Bu şartları taşıdığınız takdirde Akbank'a emekli maaşınızı taşımanız ve 3 yıl boyunca buradan maaş alacağınızı onaylamanız gerekecektir. Bu kısa zamanda halledilebilecek işlemlerden sonra promosyon kısa bir zamanda hesabına aktarılacaktır. Promosyon size karşılıksız olarak verilecektir. Yani sonradan herhangi bir bedel istenmeyecektir. Başvuru tarihleri 30 Eylül tarihinde sona eriyor.

Promosyondan faydalanmak için en kolay yol!

Promosyondan fayfdalanmak istiyor ama nasıl başvurabileceğinizi bilmiyorsanız herhangi bir Akbank şubesine müracaat edebilir ya da Akbank'ın çağrı merkezini arayabilirsiniz. Gerekli bilgilerinizi ve isteiğini bildirmenizden sonra size yardımcı olunacaktır. Promosyonla ilgili aklınıza takılan farklı soruları da buralara müracaat ederek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.