Sözleşmeli Personel Alımı Başlıyor! Kamuda Çalışmak İsteyenler İçin Başvuru Tarihi!

Sözleşmeli Personel Alımı Başlıyor! Kamuda Çalışmak İsteyenler İçin Başvuru Tarihi!

Sözleşmeli personel alımına ilişkin merak edilenler yanıt buldu. Hangi kadrolar için alımlar gerçekleşecek araştırılıyor. Öte yandan kamuda çalışmak isteyenler ve çok daha fazlası için alımlar hakkında bilgi verildi. İşte başvurularda detaylar haberimizde...

Kamuda sözleşmeli olarak çalışmak isteyenler için yeni alımlar başladı. Peki ya toplamda kaç kişi alınacak? Sizler de başvuru yaparak çeşitli mesleklere göre işe alım fırsatını değerlendirebilirsiniz. Öte yandan lisans mezunu olunan işlerde alımların yapılacağı görülüyor. Bu noktada hangi mezuniyetlerin şart olduğuna da değineceğiz. Sözleşmeli olarak çalışacak personellerin alacağı maaş da merak edildi.

Sözleşmeli Personel Alımı Kadroları

37 psikolog

16 Öğretmen

19 Sosyal Çalışmacı

2 Veteriner

1 Mühendis (inşaat)

1 Mühendis (gıda) ve 4 Fizyoterapist olmak üzere 80 sözleşmeli personel ile 150 idare memuru öğrencisi alımı yapılacak.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Öte yandan sözleşmeli personel alımı başvuruları için neler yapılması gerektiğine de değinildi.

Başvurular 30 Eylül 2022 saat 09.00’da başlayıp 14 Ekim 2022 saat 17.30’da sona erecek. Adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden Adalet Bakanlığı – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı adresi üzerinden giriş yaparak, e-Devlet üzerinde başvuru tarih aralığında aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak yapacaklar.