Euro 37,04 %0,20
Dolar 34,25 %-0,02
Sterlin 44,31 %0,12
Altın 2.998 %0,22

Son Zamanlarda Değer Kaybeden Ethereum(ETH)'dan Yeni Bir Hamle Geldi!

Ethereum fiyatlarını görenler gözlerine inanamıyor. ETH fiyatları düşünce işlem ücretleri de mi düştü? ETH transfer için alınan ortalama 2,2 doların daha da düşmesi gündeme geldi. Ancak ortada bambaşka bir neden daha var. Ethereum yatırımcılarını etkileyen bu gelişme şaşırttı.

Ethereum
Google News

Ethereum'da işlem ücretine ilişkin şok bir gelişme yaşandı. Son zamanlarda değer kaybına uğrayan ETH'de işlem ücretlerinin de düştüğü görülüyor. Bununla birlikte paralel bir tahminde bulunulsa da en önemli etkenin bu olmadığı belirtildi. NFT işlem hacminin azalması ETH işlem ücretini etkilemişe benziyor. Satışların ETH ile yapılması nedeniyle işlem trafiğinin yoğun olduğu ve işlem ücretlerinin de onunla birlikte arttığı görülmüştü.

NFT'ye İlgi Azaldı mı?

En büyük NFT satış yerlerinden biri olan OpenSea'deki işlem hacminin azaldığı görüldü. Yaklaşık %70'lik düşüş ile gündeme geldi. Hacmin bu kadar düşmesi ister istemez kripto paralarda da belli başlı değişimlere neden oldu. Özellikle de Ethereum'da yaşanan bu gelişme dikkatleri üzerine çekti.

Ethereum Fiyatları Düşecek mi?

Öte yandan Ethereum fiyatlarındaki bu gelişmenin daha nereye kadar devam edeceği merak ediliyor. NFT'ye olan ilginin azalması elbette ETH işlem ücretlerini etkiledi fakat Ethereum'un kendi fiyatına ilişkin de belli başlı fikirler veriyor. Dolayısıyla yeni bir NFT çılgınlığının başlaması ilk başta kripto paralar arasında ETH'yi yükseltebilir.

<