Sıra Kırmızı Ete Geldi! Kırmızı Ete Büyük Zam Geliyor!

Sıra Kırmızı Ete Geldi! Kırmızı Ete Büyük Zam Geliyor!

Kırmızı ete gelen zamla birlikte çeşitli ifadeler yanıt buluyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylarla beraber kırmızı et iyice zamlanacak. Bu durum neticesinde bizleri nelerin beklediği de belli olacak. Son zamanlara damgasını vuran ete dair yüzde kaç zam bekleniyor?

Son zamanlarda fiyatı hızlı bir şekilde artan et fiyatlarında neler olacağını sizlerle paylaşacağız. Öyle ki güncel gelişmeler ve dahası yanıt bulacağa benziyor. Peki ya bizleri güncel olarak neler beklemekte? Kırmızı et fiyatlarının artmasına ithafen yetkililerden gelen açıklama dikkat çekti. Bu noktada Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Başkanı Sencek Solakoğlu'nun açıklamaları da önemliydi.

Et Fiyatları İyice Artacak!

Et fiyatlarındaki gelişme ile birlikte çeşitli ifadelere yer veriliyor. Buna göre et fiyatları gittikçe daha da artabilir. Yılbaşından önce yeni bir zammın beklendiği ifade ediliyor. Gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediği de yanıt bulacak. Son zamanlarda farkını iyice ortaya koyan etin daha da pahalılaşmaması için bir neden kalmamış gibi gözüküyor.

Hayvancılara Verilen Destek Yetersiz!

Öte yandan Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Başkanı Sencek Solakoğlu'dan gelen açıklamada "Biz 2016'da hayvan başı 200 TL destek alıyorduk. Bununla 195.9 kilo yem alabiliyorduk. 2022 desteklerine baktığımız zaman 200 kilolardan 60 kilolara düşmüş olduk. Et fiyatları artmaya başladı, çok hızlı bir şekilde artmaya devam edecek. Üretici halen zarar etmeye devam ediyor" ifadesi kullanıldı.