Euro 36,97 %-0,04
Dolar 34,28 %0,10
Sterlin 44,38 %-0,19
Altın 3.001 %-0,85

Sıkıntı Yaşayan SGK, SSK ve Bağkur Emeklileri Ek Ödeme Alacaklar!

Bankalar üzerinden ek gelir elde etmek isteyenler için yeni haber Halkbank tarafından geldi. Emekli vatandaşlara verilen promosyon sayesinde ek ödeme alınabiliyor. Yapılan ödeme sayesinde ek kazanç da oluşmasın da sağlıyor. Halkbank Emekli promosyonu ne kadar? Emekli promosyonu nasıl alınır? Haberimizde Halkbank emekli promosyonu hakkında detaylı bilgi verilmiştir.

Para Logo
Google News

Emekliler için iyi haber Halkbank tarafından geldi. Emeklilerin yeni zammı gelmesiyle birlikte emekli promosyon paketini de güncellemiş oldu. Bankalar kendi tarifelerini uygulayarak vatandaşları kendi bankasına çekmeye çalışıyor. Halkbank da güncellenen fiyatlandırmalarla hareket ederek ek teşvik sağlanıyor. Vatandaşlar bu fırsatı değerlendirerek hareket edebilir. Kampanya şartlarını karşılayan vatandaşlar promosyon ödemelerini almaktadır.

Halkbank Emekli Promosyon Şartları Nelerdir?

Halkbank promosyonunu alabilmek maaşı, Halkbank bankasına taşıması zorunludur. Maaşları 3 yıl boyunca Halkbank tarafına yatma zorunluluğu yer almaktadır. Promosyon ödeme alabilmek için transfer edilmesiyle maaşın ilk günü yatırılması sağlanacaktır. Promosyon ödemeleri alınan maaşlara göre değişiklik göstermektedir.

Halkbank Ne Kadar Promosyon Veriyor?

Halkbank yaptığı emekli promosyon paketinde

  • Emekli maaşı 1500 TL alan vatandaşlara 500 TL,
  • Emekli maaşı 1500 TL- 2500 TL arasında alan vatandaşlara 625 TL,
  • Emekli maaşı 2500 TL üzerinde yer alıyorsa 750 TL tutarında ödeme tutarı sağlanacaktır.

Halkbank Emekli Promosyonu Nasıl Alınır?

Promosyon ödeme şartlarına karşılıyorsanız Halkbank banka şubelerinden, 0850 222 92 62 çağrı merkezi üzerinden arama yaparak sağlayabilirsiniz.

<