Euro 37,07 %0,27
Dolar 34,23 %-0,10
Sterlin 44,50 %0,48
Altın 3.013 %0,69

Sigaraya 4 TL Birden Zam! Marlboro, Parliament, Muratti, Lark, L&M, Kent ve Winston Fiyat Listesi Değişti..

Sigara fiyatlarına gelen zam sonrasında güncel gelişmeler meydana geliyor. Pek çok kişi sigaranın kaç TL olduğunu merak etmekte. Tüketen tüketmeyen herkes sigara hakkında bilgi edinmek istiyor. Peki Mayıs 2022 itibariyle sigara fiyatlarındaki son durum nedir? İşte zamla birlikte güncel fiyat listesi...

sigaraya_yeni_zam_iste_guncel_sigara_fiyatlari_h49388_06cb1.
Google News

Mayıs ayında sigaraya gelen zamla birlikte hangi marka sigara kaç TL'ye satılacak merak ediliyordu. Pek çok sigara üreticisi şirketin duyurduğu son zamlara dair güncel gelişmeler paylaşıldı. Peki sigara tüketicileri artık bir paket sigara için ne kadar ödeme yapacak? Söz konusu sigara zammına dair bilinmeyenleri aktaracağız. Sigara, 2022 yılından bu yana ciddi oranda zamlandı. Son birkaç senedir de fiyatının iyice arttığını görüyoruz. Birkaç senede iki katına çıkan fiyatı nedeniyle de dikkatleri üzerine çekmekte.

Mayıs Ayında Tekrar Zamlandı!

Sigaranın Nisan ayında tekrardan zamlanması dikkat çekti. Bu gelişmeyle birlikte sigara tüketen vatandaşlar güncel fiyatları araştırıyor. Sürekli olarak zamlanması karşısında tepki de göstermekteler. Sigara ve alkol ürünlerinden alınan verginin diğer ürünlere göre daha fazla olması da gözden kaçmadı. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş ise sigara zammını daha önceden duyurmuştu. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, takipçilere zamlara hazır olup olmadıklarını sordu.

Sigara Zammıyla Güncel Fiyatlar

• 21,50 TL olan herhangi bir sigara 23,50 TL olacak.

• 22 TL olan herhangi bir sigara 24 TL olacak.

• 23 TL olan herhangi bir sigara 25 TL olacak.

• 24 TL olan herhangi bir sigara 26 TL olacak.

• 25 TL olan herhangi bir sigara 27 TL olacak.

• 25,50 TL olan herhangi bir sigara 27,50 TL olacak.

<