Euro 37,15 %0,03
Dolar 34,28 %0,17
Sterlin 44,51 %0,04
Altın 3.015 %0,13

Sigara Fiyatlarına Zam Üstüne Zam! Birkaç Güne 40 TL Olursa Şaşırmayın!

Sigaraya gelmesi beklenen zam herkesi şok edecek. Çünkü Haziran ayında sigara fiyatları değil 30 TL 40 TL'yi geçebilir. Hal böyle olunca sigaranın neden bu kadar çok zamlanacağı merak konusu haline geldi. Yapılan açıklamalarla birlikte sigaraya dair güncel gelişmeler haberimizde yerini aldı.

tiryakilere_kotu_haber_sigaraya_bir_zam_daha_h70493_35144.
Google News

Sigara fiyatlarına gelen zamla birlikte en az 40 TL olması bekleniyor. Dolayısıyla bu zammın kaynağı nedir? Sigara gerçekten de onlarca TL zamlanacak mı? Hal böyle olunca kullanıcılar başta olmak üzere satıcılar bile bu sorunun yanıtını merak ediyor. Hali hazırda alkole ve  tütün ürünlerine gelen zam iyice arttı. ÜFE oranlarının Haziran ayına kadar %60'ı bulması beklenmekte. Bu da zammın yüksekliğini gözler önüne seriyor.

Sigara Fiyatları 40 TL Olabilir

En düşük sigara fiyatının 40 TL olması gündemde. Bu gelişme ile sigara iyice değer kazanabilir. Birkaç gün içerisinde Haziran ayı zammı gelecek mi göreceğiz. ÜFE zammına göre şekillenecek olan sigara fiyatı, artık satın alınması zor bir seviyeye çıkabilir. Öte yandan bazı topluluklar ve dernekler, konuyla ilgili çeşitli açıklamalar yapmakta. Kaçak sigara kullanımının artması ve buna teşvik edilmesi gibi bazı sıkıntılardan söz etmekteler.

Zam Açıklaması Ne Zaman?

Sigara fiyatlarına dair güncel açıklamalar henüz paylaşılmadı. Ancak yakın zamanda gerçekleşmesi bekleniyor. 30 Mayıs 2022 itibarıyla birkaç gün içerisinde sigara fiyatlarındaki güncel zamlar duyurulabilir.

<