Sigara Fiyatları Zamlandı! Sigaranın Fiyatı Kaç TL Arttı?

Sigara Fiyatları Zamlandı! Sigaranın Fiyatı Kaç TL Arttı?

Sigara fiyatlarına yeniden zam gelmesi bir anda gündem oldu. Pek çok kişi bu gelişmeyi beklemiyordu. Ancak Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş'tan gelen açıklama gözler önüne serildi. Sosyal medya hesabı üzerinden bilgi verdi ve zamma ilişkin açıklamada bulundu.

Sigara fiyatlarına gelen zamla birlikte çeşitli detaylar gözler önüne serildi. Sigaranın fiyatında yüzde kaç artış oldu? Son aylarda üst üste zamlanan sigara ve alkole bir süredir zam gelmiyordu. Şimdi ise gelen açıklama ile birlikte fiyat artışı olacağı öğrenildi. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Güncel detaylar haberimizde yerini alacak.

Sigara Kaç TL Oldu?

Sosyal medyadan gelen açıklama ile birlikte Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş'ın açıklaması dikkat çekti. Yaptığı paylaşımda sigara fiyatları için  "Bir Gruba ait sigara ya zam geldi 1.50 krş." ifadesini kullandı.

Hangi Sigaralar Zamlandı?

Bu konu hakkında henüz net bir açıklama yapılmış değil. Ancak hangi sigara grubuna zam yapıldığı yakında açıklanacaktır. Konu ile ilgili gelişmeler yazımızda yerini alacak. Dolayısıyla merak edilen sorular da yanıt bulacak. Detaylarla birlikte çeşitli ifadelere yer verilecek. Sigaranın yanı sıra alkole de ne kadar zam geleceği belli olacaktır. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor.