Euro 37,04 %0,26
Dolar 34,25 %-0,03
Sterlin 44,37 %0,29
Altın 2.998 %0,21

Sıfır Opel Insignia Fiyatlarda İndirim Yaptı! İkinci El Alacaklar Gözlerini Opel Insignia Çevirdi!

Opel Insignia satın alacaklara müjdeli haber verildi. Passart yerine Insignia'yı değerlendirmek isteyenler indirim şokuyla karşılaştı. Peki araçlardaki güncel fiyat tablosu ne durumda? Pek çok kişinin merak ettiği fiyatlara dair güncel sonuçları paylaşıyoruz. İşte araçlara dair son dakika gelişmeleri...

Opel Insignia
Google News

Opel Insignia'nın 2022 yılı fiyatları dikkat çekiyor Öyle ki Passat yerine Insignia'yı tercih edenlerin sayısı da oldukça fazla. Peki Mart ayında araç satın alacaklar hangi seçenekleri tercih edebilir. Dizel, benzin ve diğer seçeneklerle birlikte fiyat listesini paylaşacağız. Son zamanlarda ÖTV teşvikli fiyatlarla satılan araçlar dikkat çekmekte. Araçlar arasında Honda ve Fiat'ın yanı sıra Opel de uygun fiyatlarıyla müşterilerin beğenisini kazanıyor. Araçların 2022 model olması nedeniyle ilginin daha da arttığı söylenebilir. Üstelik bu modeller değer üstüne değer kazanıyor. ÖTV teşvikli olması nedeniyle de bazı otomobiller beklenilenden daha fazla satıldı.

Fiyatlar Düştü mü?

Opel'in çeşitli modelleriyle ilgili indirim güncellemesi yaşanıyor. Mart ayında da bazı araçların fiyatlarında değişiklik yapıldı. Hal böyle olunca sıfır otomobil piyasasının değeri de gün geçtikçe hızlanmakta. İkinci el piyasası durgunlaşınca sıfır otomobil satın almak isteyenlere gün doğdu.

Opel Insignia Fiyatları Mart 2022

1.5 122 HP DİZEL ELEGANCE

Fiyat: 779.900 TL

 

AT8 EXCLUSIVE

Fiyat: 873.900 TL

<