Sıfır Faizli Kredi Veren Bankalar Açıklandı! İhtiyaç Kredisi Çekmek İsteyenlere Müjde!

Sıfır Faizli Kredi Veren Bankalar Açıklandı! İhtiyaç Kredisi Çekmek İsteyenlere Müjde!

Faizsiz krediler ihtiyacı olanlar için büyük öneme sahip. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Akbank, Garanti BBVA ve diğer bankalar arasında hangileri sıfır faizli kredi veriyor? Uygun vade koşulları ile yüksek miktarlarda kredi veren bankaları listeledik. Üstelik düşük faizli krediler de çekebilirsiniz. İşte faizsiz kredi için başvuru yolu...

Faizsiz krediler büyük ilgi görmekte. Özellikle de bazı bankaların bu kredileri sıklıkla verdiğine tanıklık ediyoruz. Belirli dönemlerde artan talepler bankaları da harekete geçiriyor. Peki hangi bankalar sıfır faizli kredi vermektedir. Merakla beklenen kredi fırsatlarını sizler için paylaşıyoruz. Halkbank, Akbank, Ziraat Bankası, Garanti BBVA diğer bankaların vermiş oldukları kredilere ilişkin detaylar haberimizde.

Akbank'tan Faizsiz Kredi

Faizsiz kredi veren bankalar arasında Akbank bulunuyor. Sıfır faizli kredinin 12 ay vade ile 5 bin TL'lik verileceği bilinmekte. Eğer krediye ihtiyacınız var ise Akbank mobil uygulaması ve internet bankacılığı üzerinden başvuru sağlayabilirsiniz. Diğer bankaların da uygun faiz ile kredi verdikleri bilinmektedir. Çekeceğiniz kredi miktarına göre faizlerde de değişiklik olabilir. Vade miktarının dahi ödeme miktarını etkilediğini söylemeliyiz.

Hangi Bankalar Kredi Veriyor?

Halkbank, taşıt kredisine 1,58 ila 1,60 arasında değişen kredi paketleri sunmaktadır. Sıfır veya ikinci el araçlarda değişkenlik gösteren kredi paketleri mevcut. Konut, özel sektör, kamu sektörü ve maaşını Halkbank'tan çekenler için ayrı kredi seçenekleri paylaşıldı. Ziraat Bankası ve Garanti BBVA'da da benzer kredi fırsatları sizleri bekliyor. 1 milyon TL'nin altındaki evler için çekilen konut kredisinin 1,29 faiz oranı ile Ziraat Bankası'nda verildiğini belirtelim.