Euro 37,09 %0,31
Dolar 34,17 %-0,12
Sterlin 44,48 %0,41
Altın 3.014 %0,74

Sıfır Faizli Kredi Dönemi Başladı! Hangi Bankalar Sıfır Faizli Kredi Veriyor?

Hangi bankaların sıfır faizli kredi verdiği merak ediliyor. Faizsiz kredinin yanı sıra düşük faizli ihtiyaç kredileri de oldukça popüler. Anlık ve acil ihtiyaçlarınızın karşılanması için bu bankaları tercih edebilirsiniz. Merak edilen gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Para Logo
Google News

Bankalar arasında faizli veya faizsiz kredilerle ilgili çeşitli gelişmeler gündeme geliyor. Sıfır faizli kredi çekmek isteyenlerin merak ettiği gelişmeye dair detayları paylaştık. Faizsiz kredi için neler gerekmektedir? 5000 TL'ye kadar sizler de faiz vermeden kredi çekebilirsiniz. Ancak belirli bankaların müşterisi olmanız gerekiyor. Üstelik bazı şartları karşılamanız istenebilir.

Faizsiz Kredi Veren Bankalar

Garanti BBVA aracılığıyla 5000 TL'ye kadar faizsiz kredi çekmeniz mümkündür. Çeşitli ihtiyaçlarınız doğrultusunda ihtiyaç kredisi adı altında bunu çekebilirsiniz. Böylelikle acil durumlarda bu krediden faydalanmak mantıklı olacaktır. Faizinin olmadığı gibi vade sayısı da merak ediliyor.

Akbank ile faizsiz kredi müjdesi verildi. Sıfır faiz ile kredi çekmek mümkün hale geliyor. Akbank müşterilerine sunulan bu kampanyanın çeşitli şartları ve detayları için banka şubesini tercih etmeniz iyi olacaktır.

QNB Finansbank

QNB Finansbank, sıfır faizli kredi vermese de düşük faizli kredi vererek adından söz ettiriyor. %0,98 faiz oranlı krediyi üst limiti 10 bin TL olacak şekilde çekebilirsiniz. Böylelikle sizler de düşük faizden faydalanabiliyorsunuz.

<