Euro 37,04 %0,20
Dolar 34,22 %-0,14
Sterlin 44,38 %0,21
Altın 3.005 %0,45

Shell Akaryakıt İndirimi Yaptı! Benzin, Motorin ve LPG'de 40 TL Birden İndirdi

Akaryakıt kampanyası büyük ses getirdi. Benzin, motorin ve LPG 'deki son durum şaşırtıyor. Bedava akaryakıt alabileceğiniz bu kampanya, Shell'in fırsatları arasında yerini aldı. İşte detaylar...

Son-zamla-birlikte-akaryakit-istasyonlarindaki-tabelalarda-fiyatlari-yazacak-yer-kalmadi-780x470.
Google News

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamla birlikte çeşitli gelişmeler gözler önüne seriliyor. Özellikle de benzin ve motorin ciddi ölçüde zamlandı. Brent varil petrol fiyatındaki son durum gözler önüne serildi. Peki Shell'in bu konuda nasıl bir indirimi olacak? Yapacağınız alışverişlerde fazladan chip para kazanabileceksiniz.

Alışverişe Akaryakıt Hediyesi

200 TL ve üzeri yapacağınız 4. akaryakıt alışverişinde toplam 40 TL chip para sahibi olacaksınız. Axess anlaşmalı Shell istasyonlarında geçerli bu kampanyayı kaçırmayın. Üstelik, benzin ve motorinin bu kadar zamlandığı bir dönemde fazladan akaryakıt alabileceksiniz. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken akaryakıta ilişkin merak edilenler yanıt buluyor.

15 Mayıs'a Kadar Geçerli!

Akaryakıt alışverişi kampanyasında sürenin 1 Nisan'dan 15 Mayıs'a kadar geçerli olduğu belirtildi. Kampanya süresi boyunca fırsatı değerlendirebilirsiniz. Daha fazla kampanya için detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Akaryakıt fiyatlarının yakın zamanda düzenlenmesiyle birlikte brent varil petrol fiyatına göre fiyat tarifesinin uygulanması bekleniyor. Shell'in yanı sıra diğer akaryakıt şirketleri de kampanyalar düzenlemekte.

<