Shell Akaryakıt İndirimi İçin Düğmeye Bastı! Shell'de 50 TL İndirim Birden Geldi

Shell Akaryakıt İndirimi İçin Düğmeye Bastı! Shell'de 50 TL İndirim Birden Geldi

Ziraat Bankası'ndaki Bankkart ile yapacağınız Shell alışverişlerinde akaryakıt indirimi kazanabiliyorsunuz. 50 TL'lik Bankkart lira ile dilediğiniz şekilde harcama yapabilirsiniz. Peki akaryakıt indirimi veya Bankkart lira almanın şartı nedir? İşte detaylarıyla birlikte Shell'in yeni kampanyasına dair bilgiler...

Ziraat Bankası ve Shell arasındaki anlaşma dikkat çekti. Yeni fırsata bakacak olursak Shell üzerinden yapılacak akaryakıt alışverişlerinde indirim olacak. Bu indirimle birlikte daha fazla akaryakıt alabileceksiniz. Peki kampanya ne zaman sona erecek? Kampanyadaki şartlar nelerdir? Merak edilen sorular yanıt bulacak. Genel olarak hızlı şekilde yayılan ve bilinen bu kampanyada bazı soru işaretleri bulunuyor.

Shell 50 TL İndirim

Ziraat Bankkart ile yapacağınız tek seferde 150 TL ve üzeri dördüncü alışverişinizde 50 TL akaryakıt indirimi veya Bankkart lira kazanacaksınız. Son zamanlara damgasını vuran bu kampanyaya pek çok kişi talep gösteriyor. Özellikle de gün içerisinde çok fazla yol yapan ve benzine ihtiyaç duyanlar için önemli bir gelişme.

Kampanya Ne Zaman Bitecek?

Shell'den 50 TL'lik Bankkart lira yakın zaman sonra sona erecek. Elinizi çabuk tutmanızda fayda var. 15 Ocak'ta sona erecek olan kampanyada 50 TL'ye kadar akaryakıt indirimi alabiliyorsunuz. Elbette dilerseniz Bankkart lira olarak da kullanabilirsiniz. Bu tamamen sizin tercihinize kalmış bir şey. Son zamanlara damgasını vuran akaryakıt fiyatlarından sonra bu kampanyanın daha da ilgi çektiği belirtilmekte.