Euro 37,16 %0,05
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,48 %-0,05
Altın 3.013 %0,08

SGK Ödemelerinizi Geri Veriyor! Milyonları İlgilendiren Prim İadesinde Detaylar!

SGK, prim iadeleri için önemli bir adım attı. Milyonlarca vatandaş aylık olarak iadesini alabilecek mi? Ödenecek tutarı duyanlar şok oldu. İşte çalışmakta olan kişiler ve emeklilerin yararlanabileceği prim iade fırsatına dair bilinmeyenler haberimizde yerini aldı...

Para Logo
Google News

SGK, son zamanlarda çeşitli prim iadeleri ile gündeme gelmekte. Ödenen prim tutarının belirli bir kısmı geri veriliyor mu? Pek çok kişinin yakından takip ettiği bu gelişme ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. Emekli vatandaşların bu haberi iyice okuması lazım. Böylelikle hakları olan prim iadelerini geri alabilecekler.

İşçilere SGK Prim İadesi

Birden fazla yerde sigortalı şekilde çalışan kişiler, prim iadelerinin belirli bir tutarı aşması sonrasında %15'i kadarını geri alacaklardır. Dolayısıyla bu fırsatı kaçırmamak oldukça önemli. Size ait olan aylık prim iadesi ödemesini düzenli olarak takip etmelisiniz. Tüm bu detayların yanı sıra merak edilen pek çok soru da yanıt buldu.

Emeklilere de İade Var!

Öte yandan emekli olduğu halde sigortalı işte çalışan vatandaşlar ise %7,5'luk SGK prim iade ödemesi alacaktır. Hatrı sayılır bir ödeme almak isteyenlerin bu iadenin takipçisi olması gerektiğini vurgulayalım. SGK'nın bu konuda attığı büyük adım takdir edildi. Öte yandan milyonlarca vatandaşın bundan faydalanabileceği belirtiliyor.

<