Euro 37,15 %0,03
Dolar 34,28 %0,17
Sterlin 44,51 %0,04
Altın 3.015 %0,13

Sevindiren Haber Geldi! Tüm Çalışanlara 780 TL Birden Zam Geldi..

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu'na sunulacak teklifle birlikte binlerce kişiye yeni zam müjdesi verildi. Peki ya güncel maaş ne kadar olacak? Bu haberle birlikte pek çok kişinin daha fazla ödeme alacağı vurgulanıyor. İşte detaylarıyla birlikte maaş zammına dair bilinmeyenler...

Para Logo
Google News

Meclis'te yapılan çalışmalarla birlikte 780 TL'lik zam gündemdeki yerini alacak. Muhtarların alacağı ücretin asgari ücret seviyesine çıkarılması için çalışma başlatılması öngörüldü. Öyle ki artık muhtarların ne kadar ödeme alacağı yakın zamanda güncellenecek. 780 TL zam yapılacak mı?

Tekilfte Bulunulacak!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu'na yapılacak teklifle birlikte muhtar maaşlarının artması öngörülüyor. Uzun zamandır beklenen kararın nihayet çıkacağı bilgisi iletildi. Büyük gelişmenin yaşanmasına az bir zaman dilimi kaldı diyebiliriz. Eğer teklif sunulur ise kısa sürede muhtarların alacağı ödemeye ilişkin güncelleme yapılabilir.

TMSF Geri Ödeme Yapacak!

Öte yandan faizsiz konut satışı yapan şirketlerin tasfiyesi ile yaşanan mağduriyetlere karşı çeşitli seçenekler sunulacak. Çeşitli firmalara hakları korunarak geçiş sağlanabilecekken diğer yandan TMSF tarafından ödemelerinin geri yapılması da sağlanabilir. Bu gelişmeler ışığında neler yaşanacağı ise kesinleşecek.

<