Euro 36,98 %-0,02
Dolar 34,28 %0,10
Sterlin 44,29 %-0,40
Altın 2.992 %-1,17

Samsung, Apple, Xiaomi ve OPPO Telefon Fiyatları Yarı Düştü! Samsung, Apple, Xiaomi ve OPPO 2 Bin TL'den Başlayan Fiyatlar..

Samsung, Apple, Xiaomi ve OPPO ürünlerde yaşanan indirimler dikkat çekti. Akıllı telefon satın alacaksanız yeni indirimlerle birlikte şimdi alabilirsiniz. 2022 yılında hangi telefon modelleri indirimli satılıyor? Güncel fiyat listesine nasıl bakacağınızı göstereceğiz.

Comparison-Mix-2S-P20-Pro-S9-Plus-Nokia-8-Sirocco-Sony-XZ2-iPhone-X-Pixel-2-XL-16x9.
Google News

Pek çok akıllı telefon markasına ait modellerde indirim yapıldığı ortaya çıktı. 2022 Şubat ayı itibariyle sizler de telefon satın almayı düşünüyorsanız bu indirimleri değerlendirebilirsiniz. Peki hangi akıllı telefonlarda indirim yapıldı? Model olarak fiyatlarda ne kadar değişiklik oldu merak ediliyor. Detaylarıyla birlikte sizlerle paylaşacağız. Üstelik güncel indirimleri nereden takip edebilirsiniz ondan da bahsedeceğiz. Telefon indirimleri ile daha fazla para ödemekten kurtulabilirsiniz. İşte indirimlere ilişkin son bilgiler ve çok daha fazlası...

Akıllı Telefon İndirimleri!

Samsung telefonlarında büyük indirim yapıldı. Galaxy A20 32GB depolama alanına sahip ve 3 GB RAM'li telefonu 1.859 TL'ye düştü. Fiyat değişimiyle birlikte diğer markalara da göz atıldı. Apple ürünlerinde dahi indirim yapılmıştı. Peki güncel fiyat listesine nereden ulaşacağız?

Güncel İndirimler Nerede?

Güncel telefon indirimlerine ulaşmak istiyorsanız Cimri marketi kullanmanız doğru olacaktır. Apple, Xiaomi ve OPPO ürünlerinin de indirime girmiş halini görüntüleyebilirsiniz. Piyasanın en ucuz ve uygun fiyatlı telefonlarını burada listelemeniz mümkündür. Algoritma buna uygun şekilde çalışıyor ve ona göre telefonların ucuz halini görüntüleyebiliyorsunuz.

<