Euro 37,17 %0,06
Dolar 34,28 %0,18
Sterlin 44,52 %0,06
Altın 3.007 %-0,14

Sağlık Borcu Olanlara Sevindiren Haber Geldi! Devlet Borçları Tamamını Siliyor..

Sağlık borcu olanlar bu haberi iyice okusun. Çünkü sağlık borcunuz devlet tarafından silinebilir. Böylelikle önemli bir avantaj elde edebilirsiniz. Sağlık sigortasından borçları nedeniyle yararlanamayanlara müjdeli haber çoktan verildi. İşte son dakika Meclis'ten geçmesi beklenen sağlıkta torba yasa...

Para Logo
Google News

Sağlık borcuyla ilgili yeni bir torba yasanın çıkması bekleniyor. Meclis'ten geçmesiyle birlikte yaşanacak gelişmelere neler eklenecek göreceğiz. Özellikle de son zamanlarda sağlık borçlarıyla ilgili silinmesi yönündeki istekler oldukça artmıştı. Belirli bir meblağın altındaki bazı borçların silinebileceği ifade edildi. İşte detaylarıyla birlikte sağlık borcuna yönelik detaylar haberimizde yerini aldı. Peki borçların tamamı mı silinecek yoksa  belirli bir yüzdeliği mi? Bu sorunun yanıtı da merak edildi.

Sağlık Borçları Siliniyor!

Devlet, sağlık borçlarının silinmesi için harekete geçecek. Özellikle de 31 Aralık 2022'ye kadar eğer mevcut borçlarınızın %50'sini peşin şekilde öder veya taksitlendirirseniz kalan %50'sinin silinmesi bekleniyor. Böylelikle yüksek oranda sağlık borcunun bir kısmı ortadan kalkacak.

5 bin TL Altında Geçerli!

Sağlık borçlarının silinecek kısmı için 5 bin TL altı borçlar ifade ediliyor. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte borçlardaki son durum gözler önüne serildi. Yakın zamanda nasıl bir gelişme yaşanacak ve torba yasa Meclis'ten geçecek mi sizlerle paylaşacağız.

<