Euro 36,96 %0,12
Dolar 34,24 %-0,04
Sterlin 44,29 %0,08
Altın 2.996 %0,13

Rus Madenciler BTC'nin Düşmemesi İçin Elinden Geleni Yapıyor! Peki BTC Bu Çabalara Sonuç Verecek mi?

BTC fiyatları için çeşitli yorumlar yapılıyor. Rus madencilerin erişiminin kesilmesi Bitcoin için kötü sonuçlara yol açabilir. Peki kripto paranın değeri düşüşten sonra tekrar yükselişe geçecek mi? İşte Bitcoin için yapılan çeşitli yorumlar ve son dakika gelişmesine dair detaylar...

btc
Google News

BTC'nin bir anda düşmesi gündemdeki yerini korudu. Rusya Ukrayna savaş krizinin payı oldukça fazlaydı. Bu nedenle Bitcoin'in ve kripto paraların geleceği hakkında çeşitli sorular soruluyor. Kripto para madencilik şirketlerinin Rusya'ya altyapı desteğinin kesilmeyeceği açıklanmıştı. Ünlü şirket yetkililerinin yaptığı bu açıklama dikkat çekti. Kripto paranın evrensel etkileri olduğundan söz edildi ve bu nedenle Rusya ile bağdaştırmayacaklarını belirttiler. Dolayısıyla Rusya'daki kullanıcılarına herhangi bir sorun yaşatmayacaklarını söylediler.

BTC Yeniden Yükselir mi?

Bitcoin'in düşüşünden sonraki süreçte ne zaman yükselişe geçeceği merak ediliyor. Ancak gelinen noktada Bitcoin fiyatına ilişkin yeni gelişmeler yaşanabilir. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın durulmasıyla birlikte fiyatların tekrardan yükselebileceği belirtiliyor. Üstelik NATO'nun çeşitli ekonomik yaptırımları da piyasalara güven verebilir.

Rus Madencilerin Önemi

Öte yandan Rus madencilerin BTC hash oranının %11'inden fazlasına sahip olduğu belirtiliyor. Dolayısıyla madencilik bakımından önemli bir konumda oldukları ve bunun engellenmesinin BTC için olumsuz sonuçlar doğurabileceği söylenebilir.

<