Euro 36,98 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,32 %-0,27
Altın 2.992 %-1,16

Ripple (XRP) Davasında Gelişmeler Etkisini Göstermeye Başladı! Ripple Yükselmeye Devam Edecek mi?

Kripto para yatırımcılarının merakla beklediği Ripple (XRP) davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Özellikle de bazı belgelerin davada sunulacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ripple lehine sonuçlanması beklenen davaya ilişkin BTC grafiği de damgasını vurdu. İşte Ripple fiyatlarındaki güncel sonuçlar ve çok daha fazlası...

xrp
Google News

Ripple, dava ile ilgili yaşadığı gelişmelerle artık hukuk mücadelesinden zaferle ayrılmak istiyor. Bu nedenle bazı belgelerin 17 Şubat'ta paylaşılabileceği ifade edildi. Davaya ilişkin her türlü gelişmenin fiyatlara bir şekilde etki ettiği görüldü. Son olarak %40 yükseliş yaşayan Ripple, bu hamlesiyle dikkat çekti.

Kripto Para Sektörü İçin Önemli

Öte yandan kripto paraları yakından takip eden pek çok kişi, XRP yani Ripple'ın davasını da incelemekte. Davanın sonucuna göre BTC fiyatının dahi etkilenebileceği savunuluyor. Kripto paralara olan güven ve dijital para birimlerinin gelecekteki yeri incelenecek. Bakalım önümüzdeki haftalarda tam olarak nasıl bir karar verilmesi bekleniyor? Eğer çeşitli belgelerle birlikte dava olumlu sonuçlanırsa kripto paralar genel anlamda değer kazanabilir.

BTC ile Aynı Artış Oranı!

Öte yandan XRP'deki artışın BTC ile aynı korelasyonu göstermesi dikkat çekti. Bu nedenle XRP ve BTC'nin kaderinin aynı olacağını düşünenler de bir hayli fazla. Kripto paralarda yaşanan gelişmeler gözler önüne serilecek.

<