Renault Yeni Clio ve Sedan Araç Fiyatları Düştü! Güncel Renault Fiyat Listesi Yayınlandı!

Renault Yeni Clio ve Sedan Araç Fiyatları Düştü! Güncel Renault Fiyat Listesi Yayınlandı!

Renault araçlarını satın almak isteyenler yeni bir kampanya ile karşılaştı. 2021 sıfır model otomobiller için kredi kampanyası başladı. Peki yüzde kaç faiz oranı ile kredi çekebileceksiniz? İşte Renault Yeni Clio ve Sedan araç kampanyaları için son gelişmeler...

Sıfır otomobil kampanyalarında yeni gelişmeler yaşanıyor. Renault, yeni yıla kadar araç sahibi olmak isteyenlere kredi fırsatı sunacak. Üstelik faizi de olabildiğince düşük tutmaya çalışıyor. Kredi çekerek araç sahibi olacak iseniz iki farklı model için güzel kampanyalar mevcut. Renault Yeni Clio ve Renault Sedan için pek çok kişi harekete geçti. Ne kadar kredi verilecek ve vade sayısı açıklandı mı?

Renault Araç Kampanyaları

Renault Yeni Clio'da büyük bir kredi fırsatı sunuyor. 100 bin TL'lik kredinin %1,67 faiz oranı ile verileceği açıklandı. Yeni Clio Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg modeli için geçerli olan bu kredi kampanyası sona ermeden başvurmanız gerekiyor.259 bin TL'lik peşinattan sonra 100 bin TL'lik kredi çekerek bu aracı satın alabilirsiniz. Sıfır model olması nedeniyle dikkatleri üzerine çeken bir model.

Renault Megan satın almak isteyenlere özel de kredi fırsatı sunuluyor. 24 ay vadeli 100 bin TL'lik kredi 1,67 yüzdeli faiz ile verilecek. Yeni yıla sıfır model araçlarla girmek isteyenlerin gözü Renault'un kampanyalarında olacak. 2021 model araçlar için şimdiden pek çok kişinin başvuruda bulunduğu belirtiliyor. Önümüzdeki günlerde kampanyanın sona ermesi muhtemel gözüküyor.