Euro 37,06 %0,27
Dolar 34,25 %-0,05
Sterlin 44,32 %0,10
Altın 3.003 %0,36

Ramazan Ayında Milletimiz Hurmaya Hasret Kalacak! Hurmaya Rekor Zam Geldi!

Ramazan Ayı'na az kaldı ve hurma fiyatları merak edilmeye başlandı. Hurma ile ilgili güncel fiyat listesini paylaşacağız. Hurma hakkında ne biliyoruz? Fiyatların bu kadar hızlı yükselmesi dikkat çekti. İşte sahur ve iftarların vazgeçilmezi olan hurmaya dair detaylar...

hurma fiyatları
Google News

Ramazan Ayı gelmeden önce hurma ile ilgili çeşitli gelişmeler yaşandı. Güncel hurma fiyatları gözler önüne serildi. Peki hurma satın alacaklar en az ne kadar ödeme yapmalı? İran hurmasının kilosu oldukça ucuza satılıyor. 35 TL'den alıcı bulması nedeniyle dikkat çekmekte. Ancak içerisinde bolca glikoz olduğu için bu kadar ucuza verildiğini söyleyelim. Daha kaliteli ve sağlıklı hurma satın almak istiyorsanız bütçenizi artırmak zorundasınız. Medine hurmalarına olan ilginin yoğun olması gözden kaçmadı. Hurmanın çıkış yeri olan buralar büyük ilgi çekiyor.

Medine Hurması Satın Alıyorlar!

Müşteriler, artan fiyatlara rağmen genel olarak ilk medine hurması satın alıyor. Fiyatı ise ortalama 95 TL - 185 TL arasında değişkenlik göstermekte. Kiloluk bu şekilde satılması nedeniyle kaliteli hurmalar da olduğu söylenmekte. Medine hurmalarının genel itibariyle lezzetli ve bir o kadar sağlıklı olduğu bilinen bir gerçek.

Kudüs Hurması En Pahalısı!

Öte yandan Kudüs hurmasının en pahalısı olduğu biliniyor. Kilosu 210 TL'den satışa sunulduğu görüldü. Hal böyle olunca satın almak isteyen de kiloluk yerine gramlık almayı tercih ediyor.

<