Euro 37,07 %0,27
Dolar 34,23 %-0,10
Sterlin 44,50 %0,48
Altın 3.013 %0,69

Ramazan Ayına Özel Pandemi Yardımı Son Kez Verilecek! Pandemi Yardımı Nasıl Alırım?

Sosyal yardımlarla ilgili yaşanan gelişmeler dikkat çekiyor. Ramazan'da vatandaşa ödeme yapılacak mı? Nakdi destek iddiaları büyük ses getirdi. Pandeminin ilk zamanları gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla tekrardan destek sağlanabileceği belirtiliyor. İşte maddi yardıma dair detaylar...

askeri-para-yardimi-nasil-alinir-asker-yardimi-kimler-alir-h1563515759-b775f2.
Google News

Devletin pandeminin ilk zamanlarında verdiği ve daha sonra kalıcı hale gelen sosyal desteğiyle ilgili bir gelişme daha yaşanacak gibi duruyor. 1100 TL'lik maddi yardımın ikinci defa verilmesi söz konusu olacak mı? Normalde bir yardım alanın bir daha alamadığı belirtiliyordu. Ancak çeşitli fazlarla birlikte sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla kalıcı hale gelmişti.

Ramazan'da Nakdi Destek!

Ramazan'da vatandaşlara nakdi destek verilecek mi sorusu çok sık soruluyor. Hal böyle olunca pek çok kişi güncel gelişmeleri merak etti. Ramazan Ayı itibariyle 1100 TL'lik destek vatandaşa sağlanacak mı? Üstelik bu destek neye göre verilecek? Hanenin aylık geliri ve kişi başına düşen gelirin etkili olacağı tahmin edilmekte.

Ödemeye Zam Gelebilir

Öte yandan geçtiğimiz yıllarda 1100 TL olarak belirlenen ödemenin artık zamlı halde yapılabileceği de belirtiliyor. Bakalım Ramazan Ayı'nda devlet vatandaşa nakdi destek konusunda önemli bir sürpriz yapacak mı? Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlasını paylaşmayı sürdüreceğiz.

<