Euro 37,05 %0,24
Dolar 34,23 %-0,11
Sterlin 44,46 %0,38
Altın 3.015 %0,76

Ramazan Alışverişlerinize 150TL İndirim Kampanyası Başladı! Duyan Akın Etti!

150 TL Ramazan indirimi fırsatı büyük ses getirdi. Yapacağınız alışverişler indirimli olacak. Pek çok kişinin merak ettiği Ramazan alışverişlerinde fiyat indirimi hakkında neler biliyoruz? Gerekli şartlar ve kampanyaya katılım için nasıl başvuru yapılacağından söz edeceğiz. İşte güncel gelişmelere dair detaylar...

Para Logo
Google News

Ramazan alışverişlerinde geçerli olacak şekilde yeni bir kampanya başlatıldı. Gıda alışverişi yapanlar büyük indirimle karşılaşacak. Vakıfbank müjdeli haberi verdi. Peki indirim alabilmek için gerekli şartlar nelerdir? Vakıfbank, zaman zaman bu tarz indirimli kampanyalara imzasını atmakta. Dolayısıyla detayları merak edenler için çeşitli açıklamalar yapıldı.

150 TL İndirim Fırsatı!

Yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişlerde 15 TL'lik indirim hakkı elde ediyorsunuz. Toplamda ise 150 TL'ye kadar indirim alabilirsiniz. Bu sayede Vakıfbank'ın fırsatından yararlanabileceksiniz. Ayrıca World POS cihazları ile yapacağınız alışverişler için geçerli olduğunu unutmayın. Kampanyaya dair bilmeniz gereken farklı detaylar da bulunuyor. Bunları da açıklayacağız. Üstelik Vakıfbank'tan da detaylı bilgi edinebileceksiniz.

İnternet Alışverişleri Sayılacak!

Hediye puanları alabilmek için internet üzerinden alışveriş yapmanız gerekiyor. Vakıfbank bireysel müşterilerinin katılabileceği kampanyaya ilişkin çeşitli detaylar Vakıfbank'ın resmi internet sitesinde de yer almaktadır. Ayrıca şubelere giderek de detaylı bilgi edinebilirsiniz. Kampanyanın Migros Sanal Marketler'de geçerli olmadığını da belirtelim.

<