QNB Bankası Müjdeledi: TCKN Sonu 0 2 4 6 8 Olanlara 35.000 TL Faizsiz Kredi!

QNB Bankası Müjdeledi: TCKN Sonu 0 2 4 6 8 Olanlara 35.000 TL Faizsiz Kredi!

Anında nakit ihtiyacınız mı var? QNB Finansbank'ın 50.000 TL kredi kampanyası ile acil nakit ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz. Düşük faiz oranı ve yüksek limitli kredi seçeneği ile QNB Finansbank müşterilerine büyük bir kolaylık sağlıyor.

Rusya-Ukrayna Savaşı ve pandemi sonrası dönemde ekonomik kriz tüm dünyada büyük sorunlar yarattı. Türkiye'de de fiyat artışları ve azalan alım gücü gibi sorunlar yaşanırken, birçok kişi nakit ihtiyacını karşılamakta zorlanıyor. Bu sorunu çözmek için QNB Finansbank 50.000 TL kredi kampanyası başlattı.

para.jpg

Kredi Kampanyası Detayları

QNB Finansbank, müşterilerine özel EFT ve havale işlemleri için ücret talep etmeyen bir banka olarak bilinmektedir. Şimdi de, acil nakit ihtiyaçlarına yönelik olarak 90 gün vadeli 50.000 TL kredi desteği sunuyor. Kampanya ile ilgili tüm detaylar şu şekilde:

Yüksek Limit: Diğer özel bankalara göre QNB Finansbank yüksek limitli kredi veriyor. Diğer bankalarda 10.000 TL'ye kadar kredi kampanyaları bulunurken, QNB Finansbank'tan 50.000 TL'ye kadar kredi alabilirsiniz.

Düşük Faiz Oranı: QNB Finansbank müşterilerine %0,99 oranı ile en düşük faiz oranını sunuyor.

90 Gün Vade Seçeneği: QNB Finansbank, müşterilerine 90 gün vade seçeneği sunuyor.

Kredi Başvuru İşlemleri

QNB Finansbank kredi kampanyasından yararlanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret ederek başvuru işlemlerini yapabilirsiniz. Gerekli bilgileri doldurarak kredi başvurusu yapabilir ve anında nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.