Euro 36,99 %0,00
Dolar 34,29 %0,11
Sterlin 44,43 %-0,09
Altın 3.005 %-0,73

Püis Duyurdu! Yüzlerce Akaryakıt İstasyonu Zamlardan Sonra Kapandı!

Akaryakıt istasyonları, benzin ve motorin zammına daha fazla dayanamadı. Yüzlerce akaryakıt istasyonunun kapatıldığı açıklandı. Bu gelişmeyle birlikte motorin, benzin ve LPG otogaz satılan istasyonların neden kapatıldığı merak edildi. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkan Yardımcısından açıklama geldi.

Son-zamla-birlikte-akaryakit-istasyonlarindaki-tabelalarda-fiyatlari-yazacak-yer-kalmadi-780x470.
Google News

Akaryakıt istasyonları, motorin ve benzin zamlarından etkilendi. Bir ay içerisinde yaklaşık 500 akaryakıt istasyonunun kapatıldığı belirtiliyor. Zamların kâr marjını etkilemesinden kaynaklı yaşanan bu gelişmeyle birlikte Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkan Yardımcısı Musa Ertaş'tan açıklama geldi. Yapılan açıklama sonrasında petrol ürünlerine uygulanacak fiyat politikasında değişiklik talep edildi.

Akaryakıt İstasyonları Kapatılıyor!

Eğer gerekli önlem alınmaz ise önümüzdeki ayla birlikte 1500 akaryakıt istasyonunun daha kapatılabileceği söylenmekte. Dolayısıyla karşı karşıya kalınan durumla birlikte akaryakıt istasyonlarının faaliyetini göstermesi için fiyat politikası tekrar gözden geçirilecek mi göreceğiz.

Zamlar Kapanmaları Etkiledi

2021 yılı itibariyle benzin ve motorine gelen zamların yüksek ölçüde etkili olduğu vurgulanıyor. Son birkaç aylık süreçte benzin, motorin ve LPG otogaza defalarca zam yapıldı. Şimdi ise yeni bir zammın daha yolda olduğu iddia ediliyor. Bu gelişmenin yanı sıra akaryakıt istasyonlarının kapatılma açıklamaları da aynı şekilde artabilir.

<