Euro 37,01 %0,13
Dolar 34,25 %-0,05
Sterlin 44,33 %0,16
Altın 3.002 %0,33

PTT'ye Kimliğiyle Giden Herkese Para Desteği Veriyor! Ayrıca Sms Yoluyla da Başvuru Yapabilirsiniz!

PTT 2022 yılı itibariyle verdiği destek ile gündeme geldi. Üstelik TC kimliğiniz ile gerekli desteği alabileceksiniz. Peki başka herhangi bir şartı karşılamanız gerekiyor mu? PTT'nin sağladığı maddi yardım fırsatı ve daha fazlasına bu şekilde erişebilirsiniz. SMS ile başvuru imkanınız da bulunuyor.

ptt kredi
Google News

PTT, vereceği kredi desteği ile gündeme geldi. 2022 yılında krediye ihtiyaç duyanların hızlı şekilde PTT'den kredi çekebileceği belirtiliyor. Gişelere giderek kimliğinizi vermeniz durumunda işlemlerin hızlı şekilde gerçekleşeceğini biliyor muydunuz? Ancak belirli şartları karşılamanız gerekebilir. Yine de bankaların kredi kampanyalarına göre PTT'nin oldukça uygun bir hamlede bulunduğunu görüyoruz.

PTT 2022 Kredi Şartları

PTT'nin kredi şartları arasında daha önce hiçbir bankaya borcunuzun olmaması oldukça önemli. Elbette tam anlamıyla kalıcı şartlar yok fakat kredi sicil notunuzun çok önemli olmadığı belirtiliyor. Daha çok hali hazırda borcunuz var mı onlara bakılıyor. Üstelik kredi puanınız 1100'ün altına borç haricinde çeşitli işlemlerden ötürü düşmüş ise dikkat edilmeyecektir.

SMS İle de Başvuru Mümkün

PTT'nin kredi fırsatında SMS ile kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kısa mesaj atmanız halinde güncel gelişmelere dair bilgi verilecek. 3050'ye gönderilen kısa mesaj ile kredi çekip çekemeyeceğiniz hakkında bilgi edinebiliyorsunuz. Sorgulamanın TC kimlik numaranız üzerinden  yapıldığını belirtelim.

<