PTT Personel Alımı İçin Tarih Verdi! PTT Kaç Personel Alacak?

PTT Personel Alımı İçin Tarih Verdi! PTT Kaç Personel Alacak?

PTT iş alım ilanı duyuruldu. Personel alımlarında kadrolar da açıklandı. Toplamda kaç bin kişinin alınacağı ve başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Güncel gelişmelerle birlikte PTT personel alımındaki detaylar paylaşıldı.

PTT'den gelen haberle birlikte güncel bilgiler verildi. PTT personel alımına ilişkin bilinmeyenler yanıt buluyor. Öyle ki açıklanan kadrolara başvuruda bulunabileceksiniz. 50 bin kişinin alınacağı belirtildi. PTT'de memur olarak çalışmak için hangi şartların karşılanması gerekiyor.

 50 bin Personel Alınacak

PTT'den gelen haber doğrultusunda 50 bin personelin alınacağı resmi olarak açıklanıyor. Bu noktada başvuruların başlama tarihi ile birlikte aranan şartlar ön plana çıktı. Aşağıdaki kadrolardan birinde çalışma şansı elde etmek için sizler de detaylara erişebilirsiniz. Başvurular için resmi internet sitesi üzerinden işlem sağlamanız mümkündür. PTT 'de çalışmayı düşünenler Aralık ayı içerisinde gerekli başvuru işlemlerini tamamlıyor. Öte yandan yeni bir iş ilanı duyurulduğu vakit sizler de internet sitemizi takip ederek güncel ilanlar hakkında bilgi edinebilirsiniz. PTT ve İŞKUR iş ilanlarıyla ilgili güncel bilgiler haber sitemizde yer alıyor.

PTT Personel Kadroları

Büro memuru

 

Gişe memuru

 

Dağıtıcı elemanı

 

Avukat

 

Mimar

 

Mühendis

 

Tekniker