PTT Duyurdu! Herkese 30 Bin TL Veriliyor! Hemen Başvur Para Hesabına Yatsın

PTT Duyurdu! Herkese 30 Bin TL Veriliyor! Hemen Başvur Para Hesabına Yatsın

PTT ve Aktif Bank anlaşmalı 30 bin TL ihtiyaç kredisi verilecek. Düşük faizli kredinin pek çok avantajı bulunuyor. Ayrıca vade sayısı da oldukça fazla. Peki kredi başvurusu nasıl yapılacak? Kredi çekmek için gerekli şartlar nelerdir? SMS ile ihtiyaç kredisi çekme konusunda yardımcı olacağız. PTT kredisine dair son gelişmeler...

PTT ve Aktif Bank ortak hareketi ile 30 bin TL'lik kredi çekebilirsiniz. Son zamanlarda ihtiyaç duyduğunuz krediye hızlı bir şekilde ulaşabilmeniz için böyle bir kampanya başlatıldı. İki kurum üzerinden yapacağınız başvuru ile de kredi başvurunuz değerlendirilebilir. Peki yüzdelik faiz konusunda nasıl bir açıklama yapıldı? Pek çok kişi faize dair bilgi edinmek istiyor. Vade sayısının da oldukça önemli olduğunu vurgulayalım.

 İhtiyaç Kredisi Verilecek

Eğer kredi sicil notunuz yüksek ise sizler de ihtiyaç kredisi alabileceksiniz. Ancak düşük puanda olan vatandaşların yapacağı başvurunun reddedilme ihtimali oldukça yüksek. Kredi herkese verilmiyor. Faiz oranlarına gelecek olursak değişkenlik gösterebilme ihtimaline bağlı olarak direkt olarak PTT veya Aktif Bank üzerinden bilgi edinebilirsiniz. 36 ay vadede ödeyeceğiniz 30 bin TL'lik krediyi telefondan başvuru yaparak da alabilmeniz mümkün.

SMS ile Kredi Başvurusu

30 bin TL ihtiyaç kredisine SMS ile de başvuru yapılabiliyor. Tek yapmanız gereken PTT yazıp boşluk bırakıp TC. kimlik numaranızı yazdıktan sonra mesajı 3050'ye göndermek. Kısa süre içerisinde başvurunuz otomatik olarak değerlendirilecek ve size geri dönüş sağlanacaktır.