Pirinç Fiyatlarına Zam Üstüne Zam Gelmeye Devam Ediyor! Pirinç Fiyatına Bir Zam Daha Geldi!

Pirinç Fiyatlarına Zam Üstüne Zam Gelmeye Devam Ediyor! Pirinç Fiyatına Bir Zam Daha Geldi!

Pirinç fiyatlarındaki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Öyle ki merak edilenler tek tek ortaya çıkacak. Peki ya güncel olarak bizleri neler beklemekte? Pirince yüzde kaç zam geldi? Gıda fiyatları iyice ateş pahası haline gelmiş vaziyette...

Pirince gelen zamla birlikte herkes şok oldu kaldı. Kimse bu gelişmeleri beklemiyordu. Pirinç satın almak bile artık lüks haline geldi. Öte yandan haftalık gelen zamlarla birlikte herkes şok oluyor. Güncel detayları sizlerle paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran detaylarla birlikte bilinmeyenlere yer veriliyor. Dolayısıyla sizler de pirinç fiyatlarında neler yaşanacağını merak ediyorsanız tüm bu detaylara hakim olabilirsiniz.

Son 2 Ayda %30 Zamlandı!

Pirincin son 2 ayda %30 zamlanması dikkat çekti. Bu gelişme sonrasında bizleri neler bekliyor? Son günlerde tekrardan zamlanması ile birlikte şok etkisi yarattı. Dolayısıyla bu zamlara istinaden diğer gıda ürünlerinde neler yaşanacağı merak konusu haline geldi. Güncel bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

İşletmeler İsyan Ediyor

Öte yandan işletmelerin de isyan ettiği ve bu duruma tepki gösterdiği belirtildi. Gelen açıklamada"Her 2 günde bir zam zam, bunun da önüne geçen yok. Biz bunu sürekli müşterimize yansıtamıyoruz. Artık pilavı ekmekle yiyorlar. Vatandaşlar karnını öyle doyurmaya çalışıyor"  ifadesine yer verildi.