Peugeot 407 ve Opel Vectra 60.000 TL'den Satışa Çıktı! Duyanlar Telefonları Kilitledi!

Peugeot 407 ve Opel Vectra 60.000 TL'den Satışa Çıktı! Duyanlar Telefonları Kilitledi!

Kamu kurumları araç satışına başladı. Araçların fiyatlarını duyanlar akın etti. Bu devirde bu fiyatlar herkesi şaşırttı. 60.000TL'den Araç satışları başladı. Telefonlar susmadı herkes akın etti.

Kamu kurumları tarafından araç satışı gerçekleştirilecek. Bu duyuru Afyon Pancar Ekicileri Kooperatifi tarafından yapıldı. Kurumun açıklamasına göre kendisine ait olan ve kullanımı sağlanmayan araçların ihale yapılarak satılacağı açıklaması sağlandı.

Kamu Araçları Satış İhalesi

Yapılan duyuruya göre iki adet araç satışı gerçekleştirilmesi yapılacak. Yapılacak satışlarda araçların kullanımı artık sağlanmadığı bu yüzden satışı gerçekleştireceği söylendi. İhale başlangıcı olarak 27 Aralık Pazartesi tarafından başlayarak 30 Ocak tarihine kadar başvuruların alınacağı duyuruldu.

Hangi Kamu Araçları Satışa Sunulacak?

Yapılan açıklamaya göre Peugeot Marka 407 Executive 1.6 HDI model otomobil olarak yerini alırken Opel Marka Vectra- A874W3-GT model 1996 yılında çıkarılan araçlar ihale yöntemiyle satışa sunulması sağlanacak.

Kamu satış aracına göre Peugeot markasına 140.000 TL muhammen Bedel belirlenirken Opel markasına 60.000 TL muhammen bedel değeri biçilmiş durumda yer alıyor. İlgili kişiler ihale katılmasıyla birlikte satış gerçekleştirecek.

Kamu Aracı Satış İhalesine Nasıl Başvurulur?

Kamu aracı satış ihalesine başvuru yapmak için 0272 213 14 16 numarasına arama yaparak kayıt açabiliyorlar. Başvurudan önce detaylı bilgi de alabilirsiniz.