Peugeot 2021 Model Araç Kampanyasında Son Günler! Sıfır Faizli Kredi ile Sıfır Otomobiller

Peugeot 2021 Model Araç Kampanyasında Son Günler! Sıfır Faizli Kredi ile Sıfır Otomobiller

Peugeot, sıfır araçlarda önemli bir kampanyaya imzasını atıyor. Faizsiz kredi müjdesiyle beraber 2021 model Peugeot otomobillerini satın alabileceksiniz. Peki bu nasıl mümkün olacak? Pek çok kişinin yakından takip ettiği sıfır araç kampanyasına ilişkin bilgiler ve kredi fırsatı haberimizde.

Peugeot, Ekim ayına özel yapmış olduğu kampanya ile gündeme geldi. Uygun fiyatlı vereceği kredi ile pek çok kişi bu fırsattan yararlanmayı bekliyor. Üstelik 2021 model sıfır araç satın alabileceksiniz. Peugeot'un otomobillerini beğenen ve fiyat listesini takip edenler mutlu sona ulaştı. Çünkü kampanya birkaç içerisinde sona erecek. Elinizi çabuk tutmanız durumunda sizler de hızlı bir şekilde araç sahibi olabilirsiniz. Sıfır araç satışlarının artması, özellikle de şirketlerin kampanyaları ile mümkün hale geliyor.

2021 Model Peugeot Araçları

Sıfır araçlarda 2021 model Peugeot'lar dikkat çekiyor. Eğer sizler de araç sahibi olmak istiyorsanız faiz şartı aranmaksızın verilen kredilere göz atabilirsiniz. Ancak faizsiz şekilde satın almak isteyenler için bir gereksinim mevcut. Kredi Koruma Sigortası ile PSA Kasko'su olan kişler için geçerli olacak. Perakende aracılığıyla yapılacak alımlarda 90 bin TL'lik ödemenin 12 ay boyunca faizsiz verileceğini belirtelim.

120 bin TL'lik ve altındaki otomobillerin  %70 oranında 48 ay vade ile kredi verileceği bilinmekte. 31 Ekim'de sona erecek kampanya için yapmanız gereken şey Peugot'un resmi internet sitesi üzerinden detaylı bilgi edinmek ve başvuruda bulunmak. Birkaç gün içerisinde sona erecek kampanya için eliniz çabuk tutmalısınız.