Euro 36,96 %-0,07
Dolar 34,25 %0,00
Sterlin 44,50 %0,06
Altın 3.029 %0,06

Petrol Ofisi Zamlara Karşı İndirime Gitti! Petrol Ofisinde Akaryakıt Düştü..

Petrol Ofisi ve Yapıkredi'nin yeni kampanyası açıklandı. Akaryakıt kazanmak veya indirimli şekilde benzin almak isteyenlere yeni fırsat sunuldu. Pek çok kişi bunu nasıl elde edeceğini merak ediyor. 50 TL'lik akaryakıt indirimi için gerekli şartlar nelerdir? İşte kampanyaya katılım şartları ve kampanyanın sona ereceği tarih...

petrol ofisi akaryakıt indirimi
Google News

Yapıkredi ve Petrol Ofisi'nin sağladığı anlaşma ile akaryakıt alışverişi yapanlar indirim sahibi olacak. Böylelikle fazladan akaryakıt alabilecek. Üstelik vereceği ücret daha düşük olacak. Peki bu nasıl mümkün hale geldi? Yapıkredi kartınız ile yapacağınız alışverişlerde geçerli olacak bu indirimde bazı şartlar da bulunuyor. Minimum harcama limitini geçmelisiniz. Ayrıca kampanyanın süresi de merak edilmekte. Pek çok kişi kampanya süresi bitmeden bir an önce alışveriş yapmak istiyor. Çünkü akaryakıt fiyatlarına gelen son zamlarla birlikte daha fiyatlar daha da fazla göze batmaya başladı.

YAPIKREDİ AKARYAKIT KAMPANYASI

Yapıkredi ile Petrol Ofisi'nde QR kod ile yapacağınız 150 TL ve üzeri ilk alışverişinizde 10 TL kazanacaksınız. Ancak her şeyden önemlisi World Mobil indirerek kampanyaya katıldığınızı belirtmelisiniz. Daha sonra 40 TL'lik hediye için de POS'ta QR kod ile harcama yapma şartı koşuluyor.

KAMPANYA NE ZAMAN BİTECEK?

Hediye akaryakıt veya indirimli akaryakıt kampanyasında son tarihin 15 Şubat 2022 olduğu belirtildi. Dolayısıyla ortalama bir aylık süreniz bulunuyor. Akaryakıt alışverişinizi Yapıkredi World Mobil ile yapmanız durumunda kazanacağınız indirimi kaçırmak istemeyebilirsiniz. Petrol Ofisi ile anlaşmalı olduğu için Petrol Ofisi olan yerlerde geçerlidir.

<