Euro 37,03 %0,16
Dolar 34,26 %-0,04
Sterlin 44,40 %0,25
Altın 3.012 %0,66

Petrol Ofisi LPG'ye Kısa Süreli İndirim Yaptı! Petrol Ofisi LPG Pompa Fiyatı Ne Kadar?

Petrol Ofisi'nin LPG kampanyası şaşırttı. LPG otogaz satın aldığınız takdirde hediye verilecek. Böylelikle indirimli halde LPG satın alabileceksiniz. POGaz alımlarındaki indirim büyük dikkat çekiyor. Kampanya ne zaman sona erecek? Mobil uygulama üzerinden katılım sağlayabiliyorsunuz.

petrol ofisi akaryakıt indirimi
Google News

Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılmanız durumunda önemli bir indirim hakkı elde edeceksiniz. Positive Card üyesi akaryakıt istasyonlarından yapacağınız alışverişlerde büyük indirim sağlanacak. 500 TL'lik LPG otogaz alışverişi sonrasında 40 TL'lik hediye puan verilecek. Bununla da LPG otogaz satın alabileceksiniz. İşte kampanyaya dair güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor...

LPG'de Büyük İndirim!

LPG otogazdaki indirimle birlikte POGaz alımlarınız daha da değerli hale geliyor. 500 TL'lik alışverişi yapanlar adeta bayram edecek. Arabanızın deposunu doldururken bir yandan da hediye akaryakıt fırsatından faydalanabileceksiniz. Son zamanlarda dikkat çeken bu kampanyanın ne zaman sona ereceği ise merak edildi.

Kampanya Ne Zaman Bitecek?

Petrol Ofisi'nin kampanyası 30 Nisan'a kadar sürecek. Bu vakte kadar kampanyaya katılım sağlamanız ve LPG otogazı satın almanız önemlidir. Aksi halde kampanyaya geç katılım sağlamaya çalışırsanız fırsattan yararlanamayabilirsiniz. En fazla 40 TL'lik POGaz hediyesi olacağını da unutmayınız. Kampanyayı değerlendirmek için mobil uygulamayı kullanabilir ve detayları elde edebilirsiniz.

<