Euro 37,07 %0,25
Dolar 34,23 %-0,12
Sterlin 44,48 %0,43
Altın 3.013 %0,72

Petrol Ofisi Bedava Akaryakıt Kampanyasını Duyurdu! Son Tarihi Kaçırma!

Artan akaryakıt fiyatlarından sonra bu kampanya kaçmaz. Pek çok kişi bedava akaryakıtı nasıl alacağını merak ediyor. İşte yapılan açıklamalardan sonra güncel benzin, motorin ve LPG otogaz fırsatını paylaşıyoruz. Petrol Ofisi öyle bir kampanya başlattı ki duyanlar şaşırıyor. Üstelik son tarih 15 Mayıs 2022 olarak açıklandı.

petrol ofisi akaryakıt indirimi
Google News

Bedava akaryakıt kazanmak isteyenler bu kampanyayı kaçırmamalı. Üstelik kısa süre içerisinde ona erecek. Peki Petrol Ofisi'nden 30 TL değerinde akaryakıt kazanmak için ne yapmalısınız? Çeşitli detaylardan söz ederek sizlere güncel bilgiler vereceğiz. İşte kampanyaya dair bazı detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Petrol Ofisi Kampanyası!

Petrol Ofisi üzerinden ING Bank kartı ile yapacağınız 150 TL ve üzeri 4. alışverişten sonra toplamda 30 TL puan kazanacaksınız. Bunu da akaryakıtınız için kullanabilirsiniz. Ancak unutmayınız ki yapacağınız alışverişler de akaryakıtla ilgili olmalı. Benzin, motorin veya LPG otogaz satın almalısınız.

Kampanya 15 Mayıs'ta Bitiyor!

1 Nisan'da başlayan kampanyanın 15 Mayıs'ta sona ereceği belirtildi. Dolayısıyla kampanya geçtikten sonraki süreç içerisinde yapacağınız alışverişler geçerli sayılmayacaktır. Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından alışveriş yapma şartı da vardır. Tüm bu gelişmeler dahilinde ING Bank'a ait ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart'ın kampanya dahilinde olduğunu unutmayınız.

<