Petrol Ofisi Akaryakıtta İndirim Yaptı! Petrol Ofisi'nde Benzin, Motorin ve LPG Fiyatları Düştü

Petrol Ofisi Akaryakıtta İndirim Yaptı! Petrol Ofisi'nde Benzin, Motorin ve LPG Fiyatları Düştü

Petrol Ofisi'nin kampanyası ile Maximum Mobil veya İş Bankası kredi kartı ile yapılan alışverişlerde akaryakıt indirimi uygulanıyor. Peki otogaz ve akaryakıtta ne kadar indirim yapılacak? Son aylarda artan benzin, LPG ve motorin fiyatlarına rağmen bu kampanyanın başlaması pek çok kişiyi sevindirdi. İşte kampanyada detaylar...

Petrol Ofisi, İş Bankası ile anlaşarak yeni bir kampanya başlattı. Yapılacak akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde %2 indirim sağlanacak. Üstelik İş Bankası kredi kartı veya Maximum Mobil ile alışveriş şartı koşuluyor. Hal böyle olunca yapılacak otogaz veya akaryakıt alışverişlerinde daha az ödeme yapacaksınız. Son zamanlarda zamlanan akaryakıta rağmen daha düşük bir ücret ödemek sizin elinizde olacak.

Temassız Ödeme Şartı!

Temassız kredi kartı ile yapacağınız Öde - Geç alışverişi ile bu kampanyaya katılmak zorundasınız. Öde - Geç kartları ile yapmanız durumunda indirimden faydalanabileceksiniz. Ayrıca Petrol Ofisi Positive Card ile yapılacak alışverişler geçerli sayılmayacaktır. İndirimden yararlanmak için gerekli şartları karşılamalısınız.

Kampanyaya Katılım

Akaryakıt indirim kampanyasına katılmak için Maximum Mobil uygulamasını indirerek detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca şartlar hakkında da bilgi sahibi olacaksınız. Akaryakıt ve otogaz fiyatlarındaki bu düşüş fırsatını kaçırmak istemeyen pek çok kişi şimdiden uygulamayı indirmeye başladı bile. Oldukça yoğun bir ilginin gösterildiği uygulama için herhangi bir sorun yaşanmadığı belirtiliyor.