Petrol Ofisi Akaryakıt Fiyatlarına Dev İndirim Yaptı! Petrol Ofisi Güncel Fiyat Listesi Yayınlandı!

Petrol Ofisi Akaryakıt Fiyatlarına Dev İndirim Yaptı! Petrol Ofisi Güncel Fiyat Listesi Yayınlandı!

Petrol Ofisi'nin akaryakıt fiyatları araştırılıyor. İstanbul, İzmir ve Ankara'da güncel benzin LPG ve motorin kaç TL? Güncel fiyat listesini sizlerle paylaşacağız. EPGİS'in indirim kararı sonrasında bazı gelişmeler yaşandı. Önümüzdeki haftadan itibaren yeni bir indirim daha bekleniyor. Akaryakıt indirimleri pompa fiyatlarına yansıyacak mı?

Döviz kurunda yaşanan şok düşüşten sonra gözler temel gıda ürünleri, benzin ve araçlara çevrilmişti. İndirimlerin yavaş yavaş gelmeye başladığı görülüyor. Öyle ki akaryakıt fiyatlarının bir kısmı pompaya yansırken diğer kısmı ÖTV'den düşüldü. Haliyle yeni bir zam dalgası ile karşılaşılırsa ilk olarak ÖTV'den karşılanacak. Böylelikle vatandaşa yansıma oranı daha da düşük olacak. Peki Petrol Ofisi'nde LPG, benzin ve motorin fiyatları ne durumda? Özellikle de LPG otogaz için pek çok kişi arama yapmakta.

Petrol Ofisi Fiyat Listesi

İstanbul

V/Max Kurşunsuz 95: 11,63 TL

V/Max Diesel: 11,48 TL

V/Pro Diesel: 11,45 TL

LPG Otogaz: 8,17 TL

Ankara

V/Max Kurşunsuz 95: 11,69 TL

V/Max Diesel: 11,54 TL

V/Pro Diesel: 11,51 TL

LPG Otogaz: 8,34 TL

İzmir

V/Max Kurşunsuz 95: 11,70 TL

V/Max Diesel: 11,55 TL

V/Pro Diesel: 11,52 TL

LPG Otogaz: 8,11 TL

EPGİS'ten Akaryakıt İndirimi Gelecek

EPGİS, döviz kurundaki değişimden ötürü akaryakıt fiyatlarında değişiklik yapmayı planlıyor. Önümüzdeki günlerden itibaren yeni bir zammın geleceği belirtildi. Benzin, LPG otogaz ve motorinde pompa fiyatlarına yansıyacak değişiklikler yapılabilir.