Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Petrol Ofisi Akaryakıt Alımlarında Müşterisine 500 Lira Hediye Vereceğini Açıkladı!

Petrol Ofisi ve ING Bank'ın kampanyası dikkat çekti. Akaryakıt alımına 500 TL akaryakıt hediyesi verilecek. Benzin ve motorin satın alan araç sahiplerine müjdeli haber verildi. Peki kampanyanın detayları nelerdir? Kampanyanın sona ereceği tarih ve akaryakıt ödülüne ilişkin son gelişmeler...

petrol ofisi akaryakıt indirimi
Google News

Petrol Ofisi ve ING Bank anlaşmasına göre yapılan ödeme büyük dikkat çekecek. Düzenli olarak akaryakıt alanlar 500 TL'lik ödemenin sahibi olacak. Peki 500 TL akaryakıt parasını alabilmek için karşılanması gereken şartlar nelerdir? Kampanyanın sona ereceği tarih de dahil olmak üzere pek çok bilgi vereceğiz. Özellikle de son zamanlarda dikkat çeken akaryakıt fiyatlarının artması bu kampanyayı daha da değerli kıldı. Sizler de Petrol Ofisi üzerinden yapacağınız benzin ve motorin harcamaları sonrasında ödül kazanabilirsiniz.

Akaryakıt Kampanyası Şartları

500 TL'lik akaryakıt kampanyası şartları merak edildi. Buna göre, 12 ay boyunca her ay 500 TL'lik akaryakıt satın alma sözünüze 500 TL'lik ödeme yapılacak. Bu ödeme ise akaryakıt alımlarında kullanılabilecek. Dolayısıyla benzin ve motorindeki son durum dikkat çekti.

Akaryakıt Almazsanız Ne Olacak?

ING Bank kartınız ile her ay düzenli olarak akaryakıt almazsanız o ay geçerli sayılmayacak. Dolayısıyla 12 ay dolana kadar devam edeceksiniz. Toplamda 12 ay boyunca akaryakıt alımı yapmanız şartı koşuluyor. Kampanyanın sona ereceği tarih ve diğer bilgiler için ING Bank veya Petrol Ofisi üzerinden bilgi edinebilirsiniz.

<