Euro 37,16 %0,03
Dolar 34,18 %0,03
Sterlin 44,56 %0,12
Altın 2.997 %-0,46

Ortaokul ve Lisede Okuyanlara 660 TL Ödeme Yapılacak! MEB Burs Tarihini Duyurdu!

Ortaokul ve Lise öğrencilerinin katılacağı bursluluk sınavı tarihi açıklandı. Bir yıl boyunca her ay 660 TL burs ödemesi yapılacak. MEB'in düzenleyeceği sınavla ilgili çeşitli detaylar ortaya çıktı. İşte pek çok kişinin merak ettiği ve araştırmakta olduğu sınava dair bilgiler haberimizde...

Lise Öğrenciler Ne Zaman Okula Başlıyor? MEB Duyuru Yaptı
Google News

MEB, son zamanlarda 2022 bursluluk sınavı ile gündeme gelmekte. Dolayısıyla burs almak isteyenlerin katılacağı bu sınavla birlikte her ay 660 TL'lik ödeme yapılacak. 12 ay boyunca ödemelerin devam edeceği belirtildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

2022 Bursluluk Sınavı Ne Zaman?

MEB'in uygulayacağı sınava dair çeşitli gelişmeler paylaşıldı. İOKBS olarak bilinen bursluluk sınavının 4 Eylül'de başlayacağı belirtildi. Dolayısıyla başvuru işlemleri geçtiğimiz aylarda çoktan bitmişti. Şimdi pek çok öğrencinin katılacağı bu sınavla birlikte burs alıp alamayacağı belli olacak. Güncel detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Öğrencilere Burs Veriliyor!

MEB, her sene düzenlediği sınavlar neticesinde öğrencilere burs vermekte. Öte yandan eğitim burslarının başarı derecesi ile orantılı şekilde verilmesi de dikkat çekti. Sınavdan beklenen puanı ve sonucu alamayanlar burs hakkı kazanamıyor. Bu nedenle başarı ölçen bir sınav uygulanmakta.

<