Euro 36,96 %-0,07
Dolar 34,25 %0,00
Sterlin 44,50 %0,06
Altın 3.029 %0,06

Opet Pompa Yansıyan Zamlardan Önce Son İndirimini Duyurdu! Katılan Herkese 50 Lira Hediye Verilecek!

Akaryakıt zamları vatandaşların ceplerini yakarken Opet ve Parafkart işbirliği yeni bir kampanya ile duyuruldu. Opet’ten Parafkart ile yapacağınız alışverişlerinizde 50 lira Parafkart kazanacaksınız. Parafkart ile 1 Ocak – 15 Şubat tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde yaptığınız 150 lira ve üstü alışverişleriniz için 4. Akaryakıt alımınıza ek olarak 50 lira Parafpara sunulmaktadır.

opet
Google News

Kampanyaya SMS yoluyla katılanlara 40 lira hediye edilirken Paraf Mobil uygulamasını indirip başvurusunu gerçekleştiren müşteriler için 50 TL Parafpara sunulmaktadır. Peki, 50 lira hediye kampanyasına nasıl katılım sağlanır?

Opet Kampanyasına Nasıl Katılım Sağlanır?

Opet ve Parafkart firmaları aracılığıyla sağlanan 50 lira hediye kampanyasına katılabilmek için öncelikle Paraf Mobil uygulamasını indirmeniz gerekmektedir Daha sonra mobil uygulama seçeneklerinden ‘’Hemen Katıl’’ butonuna tıklayarak veya Paraf bankasında kayıtlı cep telefonunuz ile OPET yazıp 3404’e SMS göndererek kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanya dahilinde sahip olduğunuz Parafparalar, hak kazandıktan bir sonraki gün kartınıza yansıtılmaktadır. Arıca hediye bakiyelerinizi de 31 Mart 2022 tarihine kadar Opet ve Sunpet istasyonlardan yapacağınız akaryakıt alışverişlerinizde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kampanyaya Hangi Kartlar Dahildir?

Kampanya dahilinde Paraf, Parafree, Paraf Esnaf, Eczacı Paraf, Paraf KOBİ ve Paraf Business kartları geçerli sayılmaktadır. Ayrıca Paraf Para, sanal kartlar ve Halkcard gibi alternatiflerde kampanyaya dahil olmak için yeterlidir.

 

<