Euro 37,09 %-0,14
Dolar 34,27 %0,13
Sterlin 44,49 %0,01
Altın 3.019 %0,26

Öğrencilere Her Ay 1611 TL Ödeme! İlkokul Lise Üniversite Fark Etmeksizin Eğitim Yardımı!

Öğrencilere sunulan fırsatlardan biri haline gelen SED ödemelerine nasıl başvuru yapılır? Öğrencilere her ay 1611 TL'lik ödeme yapılıyor. İşte bu şartları karşılarsanız sizler de ödeme alabilirsiniz. Bakanlıktan gelen açıklama doğrultusunda bazı şartları sizlerle paylaşacağız. e-Devlet üzerinden de başvuru yapılabiliyor.

Para Logo
Google News

Öğrencilere sunulan eğitim yardımları dur durak bilmiyor. Öyle ki çeşitli detaylarla birlikte 1611 TL'lik desteğe ilişkin çeşitli şartları paylaşacağız. Pek çok kişinin SED ödemelerinden yararlandığını biliyoruz. Detaylarıyla birlikte sizlere çeşitli ifadelerden söz edeceğiz. Başvuruyu nasıl yapacağınız ve hangi şartları karşılamanız gerektiği haberimizde yerini alacak. Dolayısıyla başvuru yapmayı planlıyorsanız bunlara dikkat etmelisiniz.

1611 TL Destek İçin Şartlar!

1611 TL eğitim desteği için öncelikli olarak ailenizin gelir durumu çok önemlidir. Hanede kişi başı gelirin asgari ücretin üçte birinden düşük olması gerekiyor. Dolayısıyla bu şartı karşılamanızla beraber sizler de fırsatlardan yararlanabileceksiniz. Detayları sizlere iletmeye devam edeceğiz. Peki ya nereye başvuru yapılacak?

SED Başvurusu Nasıl Yapılır?

SED başvurusu için internet üzerinden e-Devlet'i kullanabilirsiniz. Fiziksel başvurular için İl Müdürlüğü ya da Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüklerine müracaat etmeniz gerekiyor. Dilekçenizi ilgili yerlere teslim etmelisiniz.

<