Euro 36,97 %0,02
Dolar 34,24 %0,01
Sterlin 44,46 %0,06
Altın 3.016 %-0,36

Öğrencilere Aylık Burs Müjdesi! 1500 TL'lik Aylık Ödeme Fırsatı

Öğrenciler, kazandıkları üniversiteler aracılığıyla çeşitli burs ödemeleri alabilir. Burs alabilmeniz için, vakıf, dernek ve belediyelere başvuruda bulunmalısınız. Bu sayede sizler de düzenli olarak ödeme alabilirsiniz. Aylık şeklinde burs alabilmek için gerekli şartlar nelerdir? Öğrenciye burs ödemeleri müjdesi verildi.

Para Logo
Google News

Öğrenciler, eğitim öğretim hayatlarını geçirirken bir yandan da burs ödemesi alabiliyor. Çeşitli dernek ve vakıflara başvuru yaptığınız takdirde sizler de ödeme alabilirsiniz Üstelik belediyeler de bu konuda büyük öncelik sunuyor. Derecenize ve gelir durumunuza bağı olarak değişen bu fırsattan sizler de yararlanabilirsiniz. Burs ödemesi kuruma göre değişkenlik gösterebilmektedir. Aynı zamanda dernek ve vakıfların belirlemiş olduğu kişi başı burs da farklıdır. Yine de bu konu hakkında sizlere en iyi imkanı sağlayabilecek dernek, vakıf ve şirketlerden söz edeceğiz.

Burs Veren Vakıflar

Aydın Doğan Vakfı'ndan burs alabilmek için gerekli şartlar açıklandı. YKS sonucunuzun en kötü ihtimalle 15 bin olması gerekiyor. Mühendislik, Tıp veya Hukuk bölümünde okuyanlar bu burstan faydalanabilir. 1525 TL'lik üstün başarı bursundan faydalanabileceksiniz. Bu bursun yanı sıra lisans bölümlerindeki öğrencilere başarı bursu da verilmektedir. 525 TL'lik ödeme fırsatından da yaralanabilirsiniz.

Elginkan Vakfı da burs veren vakıflar arasında yer alıyor.  Dolayısıyla sizler de İstanbul'da ODTÜ, Boğaziçi, Yıldız Teknik üniversitesi, İstanbul Teknik üniversitesi, Ege üniversitesi, Celal Bayar üniversitelerinden birinde okumaya hak kazanmışsanız burs fırsatı için başvuruda bulunabilirsiniz.

<