Euro 37,14 %0,01
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,54 %0,12
Altın 3.019 %0,28

Öğrencilere 3 bin TL Ödül Veriliyor! Burs Fırsatını Kaçırmadan Başvurun!

Belediyenin öğrencilere vereceği 3 bin TL'lik başarı bursu büyük ses getirecek. Peki ya kimler bu bursu almaya hak kazanıyor? Sizler de YKS sınavına girdiyseniz burs fırsatını kaçırmayın. İşte karşılanması gereken şartlar ve ödemelere dair bilgiler haberimizde yerini aldı.

kyk öğrenci burs
Google News

Zeytinburnu Belediyesi, aldığı kararla beraber öğrencilere 3 bin TL'lik başarı bursu ödemesi yapacak. YKS sınavında başarılı olan öğrenciler için geçerli olacak bu gelişme sonrasında pek çok kişi şartları merak etti. Öyle ki Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un yaptığı açıklama ise dikkat çekiyor. Peki ya öğrenciler 2022 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı'ndaki başarısından sonra belediyeden ödeme alabilecek mi?

Ödeme Şartları Bulunuyor

Pek çok kişinin yakından takip ettiği Zeytinburnu Belediyesi 3 bin TL'lik başarı bursuna ilişkin bazı şartlar paylaşıldı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un da ifade ettiği üzere çeşitli şartları karşılamanız durumunda ödemeniz yapılacak. Ödül almak isteyen öğrencilerin gözü bu haberdeydi. YKS sınav sonucuyla birlikte pek çok kişi merakla beklemeye başladı.

Başarı Bursu Şartları

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Son bir yıldır Zeytinburnu’nda ikamet etmek,
  • 1999 ve sonrası doğumlu olmak,
  • 4 yıllık devlet üniversitesi veya özel üniversitelerine yüzde 100 burslu olarak ilk defa yerleşmek
  •  Açık öğretim veya uzaktan öğretim programlarına yerleşen öğrencilerin başarı burs talepleri değerlendirilmeyecektir.
<