Euro 37,01 %0,15
Dolar 34,26 %-0,03
Sterlin 44,33 %0,17
Altın 2.990 %-0,06

O İsim BTC İçin Kritik Uyarıda Bulundu! BTC Fiyatları Düşecek mi Artacak mı?

John Hood, Bitcoin için yaptığı açıklama ile gündemde. Bitcoin'i önermemesinin ardından fiyatlardaki değişiklik dikkat çekti. Kripto paralara neden güvenmediğini anlattı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun aldığı karara katıldığını ifade etti. İşte kripto paralardaki son fiyat gelişmesi...

btc
Google News

JC Hood Investment Counsel Başkanı olan John Hood, yaptığı açıklama ile adından söz ettirdi .Bitcoin'in güvenilir olmadığını ve şeffaf olmaması nedeniyle de tercih etmeyeceğini belirtti. Kimsenin Bitcoin ve kripto paraya itibar etmemesi gerektiği yönünde açıklamalarda bulundu. Piyasada tanınan bir isim olmasından ötürü sözleri bazı isimler tarafından ciddiye alındı. Özellikle de güvenlik konusunda değindi ve yatırımcıyı korumak için herhangi bir sistemin olmadığının altını çizdi. Hisse alış satış sistemine nazaran kripto paraların o kadar da güvenilir olmadığı vurgulanıyor. Bir anda tüm yatırımınızın %99'unu kaybetme ihtimaliniz olduğu belirtilmekte.

Kripto Paralar Konusunda Uyardı!

BTC başta olmak üzere kripto paralar konusunda uyardı ve bu noktada ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nu gösterdi. Komisyonun BTC şirketlerinin spot vadeli işlemler için yaptığı başvuruyu reddetmesi üzerine yorumlarda bulundu. Komisyonun şeffaflıktan ötürü reddettiği başvuruları gösterdi ve bunu desteklediğini ifade etti. BTC spot vadeli işlemlerine neden güvenilmemesi gerektiği konusunda delil olarak gösterdi.

Bitcoin Fiyatları Düşecek mi?

Öte yandan geçtiğimiz gün 36 bin dolara kadar gerileyen Bitcoin'in akıbeti merak ediliyor. 38800 dolarlara geri çıkan BTC, bu seviyelerde mi kalacak yoksa düşüşle mi karşılaşacak zamanla belli olacak. Dünya çapında yaşanan ve piyasaları etkileyen pek çok olay kripto para borsalarını da tetikleyebilmekte.

<