Nissan Juke Güncel Fiyatları Açıklandı! Nissan Juke Yeni Model Fiyatı Listesi Yayınlandı..

Nissan Juke Güncel Fiyatları Açıklandı! Nissan Juke Yeni Model Fiyatı Listesi Yayınlandı..

Araç fiyatları her geçen gün artmaya devam ederken kasım ayı ile birlikte fiyatların ne kadar oldu da merak ediliyor. Alınan bilgiler neticesinde araba fiyatlarının zamlı listesi güncellendi. Nissan’ın beğenilen modellerinden Juke fiyat listesini açıkladı. İşte haberin tüm detayları...

Eylül ve Ekim ayında Merkez Bankası faiz fiyatları ile alakalı açıklama yaptı. Faiz indirimi kararları sonrasında gözler araba fiyatlarını çevrildi. Döviz kurunun hızlı bir şekilde yükselmesinin ardından araba fiyatları da herkesi şaşkına çevirdi. Markalar, fiyat listelerini güncellerken arabalara yapılan zamlar ise gözlerden kaçmadı. Ağustos ayındaki ÖTV fiyatlarının ardından yükselen dolar kuru ile birlikte araba fiyatları da yukarı yöne çekildi. Nissan’da ekim ayı fiyat listesini açıkladı. Juke modelinde fiyatlar eylül ayına oranla artış gösterdi. Yapılan zam ise vatandaşların tepkisi ile karşılandı.

Araba modellerinin fiyatı yukarı yöne çevrildi

B-Crossover segmentinde yeni araba modelleri de dikkat çekiyor. Modelin 3 farklı donanımı olduğu da söyleniyor. Tekna, Platinum ve Platinum Premium modelleri bulunuyor. Ayrıca düşük modeller bile yüksek özellikleri bünyesinde barındırıyor. 11 farklı renk seçeneği bulunan model  17 ve 19 inçlik Alaşım Jantlara sahip. Bagaj kapağında oluşan çıkıntı ise aracı daha fazla çekici kılıyor. Arka bölümde 3 Boyutlu LED Stoplar bulunuyor. Bunun dışında Juke’da iç tasarımı ile dikkat çeken bir model oldu. 8 Dokunmatik Ekrana sahip olan araç alıcıları adeta büyüledi. Apple CarPlay hem de Android Auto yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Navigasyon sistemlerinin yenilenmesi de gözlerden kaçmadı. Juke, tüm bunların yanı sıra aracın sürüş güvenliği ile de çok en çok tercih edilen modeller arasında yerini aldı.